Anvelope NANKANG - Vara, Iarna, All Season - Vadrexim.ro
Comenzi telefonice 0730 710 764
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...

Anvelope NANKANG

Cauciucuri NANKANG - Vara, Iarna, All Season. MONTAJ, Livrare GRATIS...

Anvelope IARNA - 175/60 R16
NANKANG SV-3 - 86 H
Tip auto: TURISM   M+S
D
C
71db A B C
Pret cu TVA:
427,00 RON
Anvelope NANKANG - 175/60 R16 SV-3 - 86 H - Anvelope IARNA
Anvelope IARNA - 175/70 R14
NANKANG SV-2 - 88 XL T
Tip auto: TURISM   M+S
E
C
71db A B C
Pret cu TVA:
228,00 RON
Anvelope NANKANG - 175/70 R14 SV-2 - 88 XL T - Anvelope IARNA
Anvelope IARNA - 185/55 R14
NANKANG SV-3 - 80 H
Tip auto: TURISM   M+S
D
C
71db A B C
Pret cu TVA:
265,00 RON
Anvelope NANKANG - 185/55 R14 SV-3 - 80 H - Anvelope IARNA
Anvelope IARNA - 195/50 R16
NANKANG SV-3 - 88 H
Tip auto: TURISM   M+S
D
C
71db A B C
Pret cu TVA:
332,00 RON
Anvelope NANKANG - 195/50 R16 SV-3 - 88 H - Anvelope IARNA

Anvelope NANKANG - Detalii oferta

Anvelope NANKANG la pret redus, anvelope iarna NANKANG, anvelope vara NANKANG si anvelope all season NANKANG cu M+S pentru cele mai cunoscute tipuri de autovehicule. Vanzari anvelope NANKANG de vara sau iarna ieftine noi, online sau direct din depozitele noastre, DOT Recent, livrare gratis. Fii atent si la anvelope Nankang promotii, promotii jante sau alte reduceri de pret la anvelope Nankang de black friday! Montaj anvelope si jante la cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, Service Roti autorizat RAR. Livrare anvelope in 24-72 ore oriunde in tara!
Oferta noastra de anvelope cuprinde atat anvelope de vara sau iarna cat si anvelope all season, iar pentru a circula in conditii de siguranta maxima va recomandam sa alegeti anvelopele in functie de sezonul in care urmeaza sa le utilizati precum si conform cerintelor din cartea tehnica a autovehiculului. Inainte de a comanda anvelopele ar fi bine sa verificati si dimensiunea vechilor anvelope de pe autovehicul. Veti evita astfel situatiile in care in cartea tehnica scrie o dimensiune iar pe masina aveti alta dimensiune de anvelope intrucat, de exemplu, vechiul proprietar a schimbat jantele originale. Oricum sunt destule situatii in care un autovehicul poate avea mai multe variante de echipare pentru roti si atunci verificarea dimensiunilor de pe vechile anvelope si jante ramane singura modalitate pentru a sti cu exactitate daca alegerea facuta este sau nu corecta. Pentru comenzi rapide de anvelope si jante auto puteti utiliza si formularul din pagina Contact & Comenzi! [...] Mai multe informatii...
Fondat in 1959 brandul NANKANG, apartine grupului taiwanez cu acelasi nume. Fiind furnizorul principal de anvelope din Taiwan, Nankang si-a construit o reputatie de a furniza anvelope de inalta calitate la un pret rezonabil. Anvelopele Nankang sunt extrem de economice, dar acest lucru nu provine doar din decizia lor de a folosi resurse ieftine chineze. Tractiunea lor si manevrarea ulterioara nu genereaza niciun fel de inconvenient. Sunt usor de controlat pe majoritatea tipurilor de teren. Sunt foarte adaptive atat pe vreme rea, la viteza mare, cat si oricand doriti sa faceti un viraj sau alta manevra.
WhatsApp Vadrexim