Anvelope si Jante auto. Livrare gratuita, Montaj, Promotii - Vadrexim
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

ANVELOPE SI JANTE AUTO cu Livrare Gratuita, Montaj si Promotii

ANVELOPE si JANTE - Oferte, Reduceri, Promotii. +Montaj +Livrare Gratis...


LIVRARE
 
100% GRATUIT ORIUNDE IN ROMANIA !
 

MONTAJ IMEDIAT LA CUMPARARE IN SERVICE AUTORIZAT RAR!

PENTRU A BENEFICIA DE LIVRARE GRATUITA ESTE NECESAR CA:

- Comanda sa contina 4 sau mai multe produse noi a caror Valoare TOTALA > 400 Ron.
- Anvelopele comandate sa nu fie: agricole, industriale, autobuze, camioane, resapate.

ATENTIE:

1. Comanda dumneavoastra de marfa va ramane ferma dupa confirmarea telefonica de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari !

2. GARANTIE 3 ANI pentru anvelopele noi, 2 ani pentru anvelopele resapate, 2 ani pentru jantele auto si 3 luni pentru manopera (montat, demontat, echilibrat, etc). Pentru toate produsele perioada de garantie incepe din momentul vanzarii acestora catre dumneavoastra!  

3. Achitarea comenzilor de marfa se poate face astfel:
- cu cash la ridicarea comenzii de la curier pentru comenzi de pana la 5000 Ron,
- cu cardul la ridicarea comenzii de la curier (este necesar sa descarcati si sa instalati aplicatia Semday curier pe telefon, utilizand Magazin Play pentru Samsung sau App Store pentru Iphone),
- cu cash la ridicarea comenzii direct de la punctul nostru de desfacere din strada Luica nr. 8, sector 4, Bucuresti pentru comenzi de pana la 5000 Ron, 
cu cardul la ridicarea comenzii direct de la punctul nostru de desfacere din strada Luica nr. 8, sector 4, Bucuresti,
- cu OP inainte de ridicarea comenzii din magazin sau de livrarea prin curier (ridicarea marfii din magazin sau expeditia prin curier se va face dupa intrarea in cont a contravalorii produselor comandate),
- plata unui AVANS de 50% din valoarea comenzii (cu cash, OP sau card) pentru produsele care nu sunt pe stocul propriu si se aduc pe comanda speciala pentru dumneavoastra de la un furnizor partener in conditiile prevazute la capitolul "Termeni si Conditii" - paragraful "DECLINAREA RESPONSABILITATII".
  

4. Anvelopele si jantele cumparate direct din magazinul nostru din strada Luica nr. 8, sector 4, Bucuresti se pot monta si echilibra cu preturi incepand de la numai 160 Ron/masinaimediat si fara programare. Puteti deasemenea indrepta si/sau rolui jante auto din aliaj sau tabla, efectua presiunea cu azot in anvelope, alte lucrari de vulcanizare. 

5. In situatia in care comanda dumneavoastra nu indeplineste conditiile pentru livrare 100% gratuit, costul livrarii se va calcula si afisa in mod automat imediat dupa ce veti alege modalitatea de livrare catre dumneavoastra. Pentru anvelopele agricole, industriale, de camion sau resapate costul livrarii se va calcula si afisa automat imediat dupa alegerea produselor si a modalitatii de livrare.

6. In situatia unor comenzi speciale lansate de catre dumneavoastra pentru produse disponibile pe stoc la parteneri externi sau interni, la costul initial al transportului se va adauga si costul transportului extern sau intern, cost ce va fi calculat de catre reprezentantul nostru de vanzari impreuna cu dumneavoastra. Comenzile speciale se pot aduce atat de la parteneri externi cat si interni. Aducerea produselor in cauza de catre noi se va face numai DUPA incasarea integrala a c/v comenzii si doar daca dumneavoastra va veti da in mod expres consintamantul ca NU veti refuza comanda sau nu veti dori ulterior returul produselor decat in cazul in care acestea au defecte de fabricatie.

7. Daca nu aveti unde depozita rotile masinii dvs intre sezoanele de vara si iarna puteti apela la serviciile noastre de depozitare anvelope si jante oferite de Hotelul de anvelope deschis in Bucuresti Sector 4, Str. Luica, nr. 8. 

Va invitam sa vedeti oferta noastra de anvelope auto de vara sau iarna si si cea de jante din aliaj sau tabla!

Nu rata ofertele si promotiile noastre la anvelope si jante: promotii anvelope vara, promotii anvelope iarna, promotii jante aliaj, promotii jante tabla sau alte promotii si reduceri de pret de black friday! 
Nu ezitati sa ne contactati pentru a face alegerea cea mai potrivita pentru masina dumneavoastra ! 

whatsapp vadrexim