Senzori Presiune Roti - Vadrexim.ro
Comenzi telefonice 0730 710 764
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...

SENZORI PRESIUNE ROTI

SENZORI PRESIUNE ROTI - Oferte ieftine, Reduceri, Promotii. +Montaj +Livrare Gratis...

 

Senzori Presiune Roti

       
Incepand cu 1 noiembrie 2014 Directiva UE pentru Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TMPS) se va aplica tuturor masinilor nou inmatriculate. Conform Directivei UE, toate automobilele noi vor trebui sa fie dotate de catre toti fabricantii de automobile cu TMPS: senzori presiune roti, senzori presiune anvelope, alte sisteme de monitorizare a presiunii in anvelope. Directiva UE nu stipuleaza ce sistem de monitorizare a presiunii in anvelope trebuie utilizat. Sunt permise sisteme directe sau indirecte atat timp cat acestea indeplinesc cerintele si conditiile ECE-R 64 care stipuleaza doar functionalitatea, nu si daca este necesar un senzor original sau unul aftermarket. 

Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS - Tire Pressure Monitoring System) sunt sisteme integrate automobilului, care monitorizeaza continuu presiunea din anvelope. Exista astfel doua tipuri de sisteme: sistemul direct (masoara presiunea in pneuri prin intermediul unui senzor din interiorul rotii) si sistemul indirect (care masoara presiunea indirect, prin intermediul senzorului ABS al masinii). Un afisaj din interiorul automobilului informeaza soferul daca una sau mai multe anvelope pierde presiune. 
     
INAINTE DE A CUMPARA UN AL DOILEA SET DE JANTE AR TREBUI SA STITI daca automobilul dvs. este deja echipat cu un TPMS, in acest caz va trebui sa stabiliti daca acesta este un sistem direct sau unul indirect. 

-Daca automobilul dumneavoastra dispune de un TPMS indirect atunci puteti sa va achizitionati jantele ca de obicei, deoarece acestea nu vor afecta TPMS. 

-Daca este vorba despre TPMS direct, ar trebui sa cautati urmatoarele informatii atunci cand achizitionati jantele: 

1.  Modelul de janta ales de dumneavoastra indeplineste cerintele instalarii unui senzor TPMS?  
2. Din cauza tehnologiei complexe a TPMS, va recomandam sa apelati la un specialist care dispune de uneltele speciale si de echipamentul de programare pentru schimbarea anvelopelor, lucrarile de intretinere si pentru orice alte probleme (de ex. avertizarile aparute pe bord) ! 

 

Solicita oferta SENZORI PRESIUNE aici:  Formular contact & Comenzi 

whatsapp vadrexim