Senzori Presiune Roti - Vadrexim.ro
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

SENZORI PRESIUNE ROTI

Oferte de Senzori Presiune in roti sau anvelope. +Montaj +Livrare Gratis...

 

Senzori Presiune RotiSENZORI PRESIUNE ROTI


Senzori Presiune UNIVERSALI - Autel MX-Sensor.

Tipuri auto compatibile: BMW, Mercedes, Audi, Ford, Fiat, VW, Renault, Rover, Opel, Peugeot, Skoda, Alfa Romeo, Toyota, Hyundai, Honda, Mazda, Kia, Suzuki, Volvo, Lexus, Citroen, Chrysler, Chevrolet, Nissan, Mitsubishi, Seat, Subaru, Jaguar, Jeep, Dacia Logan, Sandero, Duster, etc.
 
168 LEI/buc (Pret cu TVA inclus) 

- In pret este inclusa configurarea lor pentru masina dvs.
- Te vom contacta noi pentru a ne furniza datele necesare configurarii.
- Livrare 4buc 100% GRATIS, oriunde in Romania! 
- Garantie 2 ani. 

Comanda senzori presiune roti aici:
 
Formular contact & ComenziIncepand cu 1 noiembrie 2014 
Directiva UE pentru Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TMPS) se va aplica tuturor masinilor nou inmatriculate. Conform Directivei UE, toate automobilele noi vor trebui sa fie dotate de catre toti fabricantii de automobile cu TMPS: senzori presiune roti, senzori presiune anvelope, alte sisteme de monitorizare a presiunii in anvelope. Directiva UE nu stipuleaza ce sistem de monitorizare a presiunii in anvelope trebuie utilizat. Sunt permise sisteme directe sau indirecte atat timp cat acestea indeplinesc cerintele si conditiile ECE-R 64 care stipuleaza doar functionalitatea, nu si daca este necesar un senzor original sau unul aftermarket. 

Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS - Tire Pressure Monitoring System) sunt sisteme integrate automobilului, care monitorizeaza continuu presiunea din anvelope. Exista astfel doua tipuri de sisteme: sistemul direct (masoara presiunea in pneuri prin intermediul unui senzor din interiorul rotii) si sistemul indirect (care masoara presiunea indirect, prin intermediul senzorului ABS al masinii). Un afisaj din interiorul automobilului informeaza soferul daca una sau mai multe anvelope pierde presiune. 
     
INAINTE DE A CUMPARA UN AL DOILEA SET DE JANTE AR TREBUI SA STITI daca automobilul dvs. este deja echipat cu un TPMS, in acest caz va trebui sa stabiliti daca acesta este un sistem direct sau unul indirect. 

-Daca automobilul dumneavoastra dispune de un TPMS indirect atunci puteti sa va achizitionati jantele ca de obicei, deoarece acestea nu vor afecta TPMS. 

-Daca este vorba despre TPMS direct, ar trebui sa cautati urmatoarele informatii atunci cand achizitionati jantele: 

1.  Modelul de janta ales de dumneavoastra indeplineste cerintele instalarii unui senzor TPMS?  
2. Din cauza tehnologiei complexe a TPMS va recomandam sa apelati la un service specializat care dispune de echipamentul necesar programarii senzorilor de presiune in roti si montarea acestora pe noul set de jante.

Daca veti cumpara jantele de la noi puteti solicita si un set nou de senzori de presiune, gata configurati pentru masina dumneavoastra, senzori pe care mai apoi ii veti putea monta impreuna cu jantele la orice vulcanizare autorizata de RAR!

 

whatsapp vadrexim