Senzori Presiune Roti. Sistem monitorizare presiune TPMS - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !

SENZORI PRESIUNE ROTI - SISTEM DE MONITORIZARE PRESIUNE TPMS

SENZORI PRESIUNE - Oferte ieftine, Reduceri, Promotii. MONTAJ. Livrare GRATIS...

Senzori Presiune Roti

       
         Incepand cu 1 noiembrie 2014 Directiva UE pentru Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TMPS) se va aplica tuturor masinilor nou inmatriculate. Conform Directivei UE, toate automobilele noi trebuie sa fie dotate cu TPMS de catre toti fabricantii de automobile. Directiva UE nu stipuleaza ce sistem de monitorizare a presiunii in anvelope trebuie utilizat. Sunt permise sisteme directe sau indirecte atat timp cat acestea indeplinesc cerintele si conditiile ECE-R 64 care stipuleaza doar functionalitatea, nu si daca este necesar un senzor original sau unul aftermarket. 

       Sistemele de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS - Tire Pressure Monitoring System) sunt sisteme integrate automobilului, care monitorizeaza continuu presiunea din anvelope. Exista astfel doua tipuri de sisteme: sistemul direct (masoara presiunea in pneuri prin intermediul unui senzor din interiorul rotii) si sistemul indirect (care masoara presiunea indirect, prin intermediul senzorului ABS al masinii). Un afisaj din interiorul automobilului informeaza soferul daca una sau mai multe anvelope pierde presiune. 
     
        INAINTE DE A CUMPARA UN AL DOILEA SET DE JANTE AR TREBUI SA STITI daca automobilul dvs. este deja echipat cu un TPMS, in acest caz va trebui sa stabiliti daca acesta este un sistem direct sau unul indirect. 

-Daca automobilul dumneavoastra dispune de un TPMS indirect atunci puteti sa va achizitionati jantele ca de obicei, deoarece acestea nu vor afecta TPMS. 

-Daca este vorba despre TPMS direct, ar trebui sa cautati urmatoarele informatii atunci cand achizitionati jantele: 

1.  Modelul de janta ales de dumneavoastra indeplineste cerintele instalarii unui senzor TPMS?  
2. Din cauza tehnologiei complexe a TPMS, va recomandam sa apelati la un specialist care dispune de uneltele speciale si de echipamentul de programare pentru schimbarea anvelopelor, lucrarile de intretinere si pentru orice alte probleme (de ex. avertizarile aparute pe bord) ! 

Solicita oferta SENZORI PRESIUNE ROTI aici:  Formular contact & Comenzi 

<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>