Termeni si conditii de utilizare - Vadrexim
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE - PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

ANVELOPE si JANTE - Oferte ieftine, Reduceri, Promotii. MONTAJ. Livrare GRATIS...


1. IMPORTANT:
Utilizarea site-ului vadrexim.ro si plasarea comenzilor se poate face numai cu acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Acest site este proprietatea Vadrexim 2000 SRL si in el veti gasi prezentate oferte ale principalilor producatori de anvelope si jante, informatii despre Vadrexim 2000 SRL,  precum si alte informatii din domeniul auto. Toate ofertele din prezentul site sunt valabile in limita stocului disponibil, drept urmare la momentul plasarii comenzii produsele solicitate de dumneavoastra pot fi sau nu pe stocul Vadrexim 2000 SRL, al producatorilor sau al furnizorilor parteneri, astfel comanda plasata de dumneavoastra va ramane ferma si va fi onorata numai daca a fost confirmata de catre unul dintre consultantii de vanzari ai Vadrexim 2000 SRL. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului si pentru a evita aparitia oricaror neintelegeri ulterioare plasarii comenzilor catre noi va recomandam citirea integrala cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos, prezentul site functionand pe principiile unei case de comenzi, comanda dumneavoastra ramanand ferma doar daca a fost acceptata si confirmata de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari prin trimiterea unui e-mail catre dumneavoastra. Vadrexim 2000 SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiilor de utilizare poate fi citita oricand online accesand paginile site-lui nostru.
Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site acceptati utilizarea lor. Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi capitolul PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

2. COPYRIGHT:
Intregul continut al acestui site  vadrexim.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea Vadrexim 2000 SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Vadrexim 2000 SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

3. CINE SUNTEM ? 
Vadrexim 2000 SRL este înfiintata în anul 1999, obiectul de actvitate principal fiind comercializarea de piese si accesorii pentru autovehicule. Societatea s-a axat in principal, in cei peste 20 ani de functionare, pe comercializarea de anvelope si jante auto. Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clientilor, atât persoane fizice cât si persoane juridice, cu promptitudine si profesionalism, oferind un excelent raport calitate pret al produselor comercializate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa noua prin formularul de contact, adresele de e-mail sau telefoanele afisate. 

4. GARANTIA PRODUSELOR:

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie pentru defecte de fabricatie astfel: 3 ani pentru anvelopele noi, 2 ani pentru anvelopele resapate, 2 ani pentru jantele auto, 2 ani garantie in baza facturii sau a bonului fisacal pentru orice alte produse vandute de noi si nementionate anterior. Astfel fiecare produs beneficiaza de garantie conform conditiilor legale in baza garantiei acordate de producatorul, importatorul sau distribuitorul care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de comercializarea si/sau service-ul produsului si/sau in baza certificatului nostru de garantie. Solutionarea reclamatiilor in perioada de garantie se face cu respectarea legislatiei in vigoare, a Legii 449/2003, a Legii 296/2004 sau a altor acte normative ulterioare referitoare la garantia produselor, urmand procedura de pe siteul nostru si in conditiile prevazute  in certificatul de garantie pentru anvelope  sau certificatul de garantie pentru jante ce insoteste produsul. Daca nu sunteti deacord cu conditiile de garantie mentionate in certificatul de garantie puteti returna produsul in aceeasi stare in care l-ati primit, pe cheltuiala noastra, in maxim 14 zile de la intrarea in posesie a acestuia, urmand ca tot in maxim 14 zile de la primirea retur a produsului de catre noi sa primiti banii inapoi. Orice reclamatie in perioada de garantie este luata in considerare doar daca produsul a fost montat intr-un service autorizat RAR si DOAR daca reclamatia este insotita de copii dupa toate documentele intocmite de service-ul unde au fost montate produsele conform legii (factura, bon fiscal, deviz de lucrari, etc). Conform legii, service-ul este obligat dupa caz, sa refuze montarea sau sa va informeze despre faptul ca produsele nu sunt compatibile cu masina dvs si sa va solicite acordul scris pentru montarea lor. Daca produsele nu sunt compatibile cu masina dumneavoastra sau nu respecta specificatiile tehnice impuse de producator, NU LE MONTATI si NU DETERIORATI AMBALAJUL! Va rugam sa le returnati in aceiasi stare in care le-ati primit, in ambalajul original, conform legii, dar nu mai tarziu de perioada in care produsul iese din garantie. NU ne asumam responsabilitatea compatibilitatii produselor vandute de noi cu masina dumneavoastra, drept urmare va rugam inca odata, montati produsele achizitionate de la noi doar intr-un service autorizat RAR si numai daca reprezentantii acestui service certifica faptul ca produsele in cauza sunt compatibile cu masina dvs si respecta specificatiile tehnice impuse de producatorul masinii!  Daca produsul nu corespunde masinii dvs si este montat totusi pe masina, atunci acest produsul iese automat din garantie si nu ne putem face vinovati de consecintele sau pagubele materiale sau imateriale produse ulterior urmare a montarii pe masina a acestui produs
, responsabilitatea revenind in totalitate celui ce a luat decizia montarii pe masina! Pentru solutionarea oricarei reclamatii in perioada de garantie produsul in cauza va fi predat de catre client pe cheltuiala acestuia la punctul nostru de lucru din Str. Luica nr. 8, sect. 4, Bucuresti. Pana la solutionarea reclamatiei produsul in cauza nu se inlocuieste cu unul nou sau folosit in scopul utilizarii acestuia in locul produsului reclamat si nu ne asumam pierderile sau disconfortul cauzate de nefolosirea produsului reclamat in aceasta perioada.


5. TERMENE DE LIVRARE: 
Produsele vor fi livrate catre dumneavoastra prin firma de curierat rapid Sameday intr-un termen cuprins intre 24 si 72 ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi pentru produsele aflate pe stocul propriu. Atentie: termenul de livrare mentionat anterior poate fi depasit in cazurile de forta majora asa cum le prevede legea (calamitati naturale, drumuri blocate din cauza conditiilor meteo, accidente rutiere, etc) sau in alte situatii exceptionale cand volumele de marfa cresc cu mult peste capacitatea normala de distributie a firmei de curierat rapid Sameday (ex: in perioadele de sarbatori sau in care se fac reduceri de pret, etc). In si
tuatia in care produsele nu sunt pe stocul nostru si trebuie aduse pentru dumneavoastra la comanda de la alti furnizori parteneri termenul de livrare estimativ va fi comunicat in momentul confirmarii comenzii de catre unul dintre consultantii nostri de vanzari. Vadrexim 2000 SRL nu se angajeaza in nici un fel sa raspunda fata de dumneavoastra pentru nelivrarea sau intarzieri ale livrarii produselor care nu s-au produs din vina acesteia! (Ex: furnizorul nu a respectat termenul de livrare al produselor aduse la comanda pentru dumneavoastra, Sameday curier a intarziat livrarea produselor catre dumneavoastra, etc...).

6. TAXE SUPLIMENTARE:
Pretul final al comenzii platit de catre client este format din pretul produselor comandate si eventualele costuri de livrare suplimentare (numai daca este cazul). In situatia in care nu indepliniti conditiile pentru TRANSPORT GRATUIT costurile de expeditie standard sunt cele afisate in momentul plasarii comenzii pe site-ul nostru. Pentru comenzile speciale externe sau interne costul transportului il puteti afla telefonic dupa plasarea comenzii de la unul dintre consultantii nostri de vanzari.

7. PROMOTII SI CONCURSURI:
 

SC Vadrexim 2000 SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica.Vadrexim 2000 SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru o promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment, promotia fiind valabila in limita stocului disponibil.

8. GRESELI DE OPERARE:
 

VADREXIM 2000 SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


9. DECLINAREA RESPONSABILITATII: 
SC Vadrexim 2000 SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Vadrexim 2000 SRL nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari recente facute de producatori, modificari de care  inca nu a luat la cunostinta si care nu apar in paginile de prezentare ale respectivului produs, clientul putand anula comanda in orice moment daca se constata acest lucru. Deasemenea nu putem garanta ca toate ofertele prezentate pe site mai sunt pe stocul propriu sau la furnizorii nostri in momentul plasarii comenzii; disponibilitatea, pretul si termenul de livrare aproximativ va vor fi comunicate dupa plasarea comenzii de catre dumneavoastra. Produsele achizitionate pot sa nu arate identic cu  imaginea de la descrierea produsului, acea fotografie fiind doar cu titlu de prezentare, rolul ei fiind acela de a ajuta clientul sa-si dea seama cam cum arata produsul in realitate. 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, preturi, imagini, simboluri, etc) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective si cu partenerii nostri furnizori. Din acest motiv, Vadrexim 2000 SRL nu isi poate asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul sau, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia sa de catre reprezentantii fiecarui furnizor partener sau marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc). Acest site functioneaza pe principiile unei case de comenzi, drept urmare Vadrexim 2000 SRL nu poate garanta disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor afisate si nici pretul acestora intrucat produsele comercializate pot fi atat pe stocul propriu cat si pe cel al furnizorilor parteneri, interni sau externi, furnizori care nu au obligatia de a ne informa permanent despre orice modificare de pret sau disponibilitate, asa incat abia dupa confirmarea comenzii dumneavoastra de catre unul dintre reprezentantii nostri de vanzari ea va ramane comanda ferma. Din acest motiv Vadrexim 2000 SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu mai este disponibil la pretul afisat, dupa plasarea comenzii. La solicitarea clientului produsul respectiv poate fi adus de la un alt furnizor pe comanda speciala la un pret diferit sau nu fata de cel afisat numai daca clientul doreste acest lucru. Atentie: Nu ne asumam responsabilitatea nelivrarii de catre un furnizor partener a produselor comandate la acesta special pentru dumneavoastra. Daca produsele comandate nu sunt pe stocul propriu sau in stoc furnizor si nici nu se poate oferi un alt produs echivalent comanda dumneavoastra va fi anulata urmand a vi se comunica acest lucru printr-un email. In cazul in care plata a fost facuta in avans clientul va primi inapoi banii incasati de Vadrexim 2000 SRL pentru respectiva comanda. Vadrexim 2000 SRL nu raspunde de eventualele defecte ale produselor cumparate de la magazinele sale decat in masura in care se dovedeste faptul ca acestea au fost livrate continand aceste defecte. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Vadrexim 2000 SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Vadrexim 2000 SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare nu poate depasi valoarea sumelor incasate de Vadrexim 2000 SRL de la acel client. In situatia comenzilor speciale lansate de catre dumneavoastra pentru produse disponibile pe stoc doar la parteneri din afara tarii noastre, la costul initial al transportului se va adauga si costul transportului extern, cost ce va fi calculat de catre reprezentantul nostru de vanzari impreuna cu dumneavoastra. Comenzile speciale se pot aduce atat de la parteneri externi cat si interni. Aducerea produselor in cauza de catre noi se va face numai DACA:  1) sunteti de acord sa nu refuzati si/sau sa nu faceti retur sub nici o forma la produsele comandate (in afara produselor cu defecte de fabricatie), 2) sunteti de acord ca prin renuntarea la produsele comandate sa pierdeti avansul achitat, 3) achitati in avans minim 50% din c/v comenzii. Atentie: achitarea avansului implica si acceptarea de catre dvs a conditiilor de la punctele 1) si 2) ! 
COMENZILE RAMAN FERME DOAR DUPA CONFIRMAREA LOR PRIN EMAIL DE CATRE UNUL DINTRE OPERATORII NOSTRI!

10. RETURUL PRODUSELOR:

Conform OUG 34/2014 privind executarea contractelor la distanta, clientul poate solicita returnarea produselor, in aceiasi stare in care le-a primit, fara a invoca vreun motiv, pe cheltuiala sa, in maxim 14 zile de la intrarea in posesie a acestora. Apoi, tot in maxim 14 zile de la primirea de catre noi retur a produselor, clientul va primi banii inapoi cash la casieria societatii sau prin virament bancar.
Daca doriti sa ne ocupam noi de returul produselor dvs atunci costurile de procesare si transport pentru returul sau inlocuitul produselor va fi suportat de catre dumneavoastra, valoarea fiecarei expeditii tur/retur se va calcula astfel: 1 produs = 35 lei; 2 produse = 50 lei; 3 produse = 65 lei, 4 produse 80 lei; cost suplimentar pentru mai mult de patru produse = 15 lei/produs.
Produsele cumparate si ridicate direct de la magazin pot fi returnane de client tot la acelasi magazin, daca nu au fost montate sau folosite si doar in aceiasi stare in care au fost cumparate in maxim 48 de ore din momenul achizitiei acestora. 
Produsele aduse la comanda speciala direct de la producatori sau de la parteneri interni sau externi si care au facut obiectul unei solicitari exprese a clientului pentru care acesta si-a dat acordul in scris sau prin email ca nu va face retur decat in cazul unor defecte de fabricatie, nu pot fi returnate intrucat producatorii sau partenerii externi nu acepta retur in aceasta situatie.

11. DISPUTE SI CONFLICTE:
Utilizarea site-ului
vadrexim.ro in orice fel se poate face doar cu acceptarea prezentilor Termeni si Conditii, in caz contrar va asumati in totalitate consecintele utilizarii neautorizate a site-lui nostru. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul  vadrexim.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Vadrexim 2000 SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din raza unde se afla sediul firmei  Vadrexim 2000 SRL. 

12. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Da
tele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate in conformitate cu Legea 677/2001, Legea 506/2004 si Regulamentul (UE) 679/2016 referitor la protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (denumit in continuare GDPR). Societatea noastra este inregistrata ca Operator date cu caracter personal sub nr. 36893.

Care sunt datele cu caracter personal colectate si prelucrate?
Plasarea oricarei comenzi catre noi se poate face numai cu acceptarea prezentilor termeni si conditii.
Pentru a putea procesa, factura si expedia comanda dumneavoastra este necesar sa completati in formularul de comanda mai multe date cu caracter personal, date care vor fi colectate si stocate de catre noi si care vor putea fi sterse oricand ulterior in urma unei solicitari scrise si motivate din partea dvs. Odata cu plasarea comenzii v-ati dat consimtamantul colectarii si procesarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru identificarea si derularea relatiei comerciale cu dumneavoastra ca si client: nume, prenume, email, telefon, adrese de domiciliu, alte date date de facturare si livrare, serie si nr. CI daca este cazul, conturi bancare, date de identificare a locatiei si alte informatii comunicate de dvs in campul "Observatii" al Comenzii. Inca de la intrarea pe site-ul nostru, chiar inainte de a plasa o comanda sau trimite un mesaj, pot fi inregistrate o serie de date ale dvs de localizare precum locatia, adresa IP, device ID, etc. Vor fi colectate deasemenea toate datele personale transmise de dumneavoastra prin intermediul mesajelor tip email, prin formularele de contact, comentarii la produse, mesaje trimise unui prieten, sugestii si reclamatii sau trimise prin intermediul retelelor de socializare  pe paginile firmei noaste de Facebook, Google Plus sau Twitter. Este posibil ca dupa trimiterea acestor mesaje catre noi sa primiti un email prin care sa vi se solicite acordul pe viitor pentru primirea din partea noastra sau a site-lor partenere de mesaje tip email sau SMS privind oferte promotii, reduceri. Daca nu sunteti de acord cu acest lucru puteti refuza dand un click pe NU sau DEZABONARE.
Nu vom colecta date personale considerate ca fiind sensibile de genul: stare de sanatate, orientare sexuala, credinte religioase, credinte politice, nationalitate, etc.

Unde se stocheaza aceste date?
Aceste informatii se stocheaza electronic pe site-ul Vadrexim.ro, site gazduit de catre unul dintre serverele societatii ROSPOT SRL, companie de hosting serioasa si cu vechime in domeniu din Romania, serverele acesteia fiind protejate cu programe antivirus si cu mai multe nivele de acces si securitate. Site-ul nostru foloseste deasemenea un certificat de securitate securizat, linkul fiind de tip "https" dupa cum probabil ati observat si dvs inca de la intrarea pe site. Deasemenea aceste date sunt inregistrate electronic si in programele de gestiune si contabilitate ale societatii daca s-a emis o factura fiscala catre dvs, iar in scris aceste date se afla trecute pe toate documentele intocmite pe parcursul derularii relatiei comerciale cu dvs. si arhivate in arhiva societatii.

In ce scop se vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal?
Datele dumneavoastra personale vor fi colectate, prelucrate si stocate doar in scopul derularii relatiei comerciale dintre dumneavoastra si noi pe toata perioada cat va functiona societatea Vadrexim 2000 SRL in conditiile legii (daca dumneavoastra nu veti solicita intre timp stergerea lor), datele fiind colectate si prelucrate pentru: incheirea de contracte, inregistrarea si derularea comenzilor, facturarea, expedierea si incasarea acestora precum si cu ocazia derularii altor operatiuni economice si/sau comerciale. Stergerea acestor date ar putea avea consecinte nedorite insa asupra relatiilor comerciale in derulare: contracte in derulare, garantii neajunse la termen, facilitati comerciale, etc.
Deasemenea pe adresa dvs de email veti primi din partea noastra emailuri pentru: inregistrarea si confirmarea contului dvs, primirea comenzii de catre noi precum si alte notificari importante in legatura cu procesarea si livrarea comenzilor catre dumneavoastra.
Incercam sa fim aproape de dumneavoastra tinandu-va la curent cu diverse oferte, promotiil si reduceri de pret la produsele noastre, astfel datele dumneavoastra personale vor fi folosite in scopuri de marketing de catre noi numai daca v-ati dat si dumneavoastra acceptul initial odata cu plasarea primei comenzi catre noi sau ulterior la dorinta dvs. Chiar si asa, daca initial ati acceptat primirea de informari de marketing cu privire la produse noi, promotii, reduceri, etc..., puteti renunta oricand Dezabonandu-va singur cu ocazia ultimului mesaj de acest gen trimis catre dvs prin email sau SMS, sau facand o solicitare in scris catre noi pe adresa de email contact@vadrexim.ro.
Pentru lansarea comenzii seria si numarul documentului de identitate nu sunt obligatorii de introdus, se poate scrie si un numar generic (de exemplu: XX123456), insa ulterior, in situatia in care comanda dumneavoastra va ramane ferma, daca sunteti o persoana fizica sau juridica impozabila in conditiile legii si/sau veti dori livrarea ei, conform Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal cu modificarile si completarile ulterioare (Art. 155 alin. 5) datele dumneavoastra de identificare vor fi necesare pentru intocmirea facturii fiscale si expedierea comenzii catre dvs (nume, prenume, telefon, email, adresa, C.U.I., seria si nr. C.I. delegat , etc).

Cine are acces la aceste date?
Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate in siguranta de catre noi si vor fi folosite doar pentru realizarea scopului pentru care v-au fost solicitate. Deasemenea ele vor putea fi comunicate partenerilor nostri pentru indeplinirea obligatiilor contractuale (Ex: firmei de curierat pentru a putea face livrarea produselor catre dvs, partenerilor de hosting site si contabilitate, etc) sau altor institutii sau organe ale statului la solicitarea acestora in conditiile legii. Datele dumneavoastra personale vor putea fi accesate si folosite de angajatii nostrii numai pentru desfasurarea relatiei comerciale pe care o avem cu dumneavoastra.

Care sunt drepturile dumneavoastra?
Asa cum sunt prevazute si de GDPR, drepturile dvs in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal sunt urmatoarele: dreptul de a fi informat, dreptul la acces, dreptul la ratificari, dreptul la stergere, dreptul la restrictionarea procesarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta, si dreptul de a nu fi subiectul unor campanii de tip profiling.
Pentru a afla mai multe detalii despre Regulamentul UE 679/2016 dar si despre alte informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa intrati aici: https://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 

Siteul nostru utilizeaza cookies!
Odata cu intrarea pe site-ul nostru, chiar inainte de a plasa o comanda sau trimite un mesaj, se pot inregistra o serie de date ale dvs, precum locatia, adresa IP, device ID, etc, de catre noi, site-urile noastre partenere sau cele de socializare prezente pe site-ul nostru precum Facebook, Google+, Twitter. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi si/sau de catre site-urile partenere pentru a identifica si localiza vizitatorii, preferintele acestora sau pentru o utilizare mai facila a site-ului nostru si a site-lor partenere. Aceste date pot fi salvate de site-ul nostru si/sau de site-urile partenere precum si in browser-ul dvs de internet si vor putea fi folosite ulterior, de catre de noi si/sau site-urile partenere, cu ocazia unei noi vizite a dvs pe site-ul nostru sau pe site-urile partenere. 
Despre cookies, ce sunt si cum functioneaza, puteti afla mai multe intrand aicihttps://iab-romania.ro/ .
Prin continuarea navigarii pe site-ul Vadrexim.ro acceptati utilizarea cookies de catre noi si partenerii nostri. Daca nu sunteti deacord cu utilizarea lor puteti parasi site-ul in orice moment. 

ATENTIE: Prin plasarea comenzii dvs pe site-ul Vadrexim.ro v-ati dat CONSIMTAMANTUL dumneavoastra in mod expres pentru prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in conditiile legii! Puteti retage acest consimtamant oricand doriti dvs si puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal printr-o cerere scrisa motivata trimisa catre adresa de email contact@vadrexim.ro de la adresa de email cu care v-ati inregistrat in sistem sau printr-o cerere scrisa trimisa prin posta societatii noastre la sediu social afisat pe site, termenul de solutionare fiind de maxim 30zile calendaristice!

whatsapp vadrexim