Târgul internațional de anvelope de la Köln - The Tire Cologne Ediția 2022
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Târgul internațional de anvelope de la Köln - The Tire Cologne Editia 2022

  

TARG INTERNATIONAL DE ANVELOPE - TYRE COLOGNE 2022

 

THE TIRE COLOGNE: Un târg puternic care confirmă funcția de lider internațional

THE TIRE COLOGNE este furnizorul de impulsuri tematice pentru industria globală. THE TIRE COLOGNE, care s-a încheiat joi, 26 mai 2022, și-a confirmat poziția de platformă internațională, lider a industriilor globale de anvelope și roți, cu un curs puternic al târgului. Mai ales din perspectiva situației geopolitice actuale, târgul a atras stanția celor aproximativ 12.000 de vizitatori profesioniști din 100 de țări.

TARG TYRE COLOGNE 2022


Cele aproximativ 300 de companii și mărci expozante din 35 de țări au fost extrem de mulțumite de frecvența înaltă a vizitatorilor, de diversitatea internațională și de calitatea convingătoare a vizitatorilor profesioniști. Pe lângă funcția de catalizator pentru afacerile din industria internațională, THE TIRE COLOGNE a oferit și impulsuri tematice importante. Soluții legate de temele privind sustenabilitatea, digitalizarea și viitorul mobilității au fost evidențiate și discutate în prezentările companiilor, dar mai ales în cadrul conferinței și evenimentelor.

În prezent, aproximativ 300 de companii și mărci din peste 30 de țări sunt așteptate să își prezinte produsele și serviciile la The Tire Cologne 2022 din Köln. "Pe lângă Michelin, s-au înscris numeroși alți producători de anvelope, printre care Continental, Falken, Hankook și Pirelli", confirmă Ingo Riedeberger, directorul The Tire Cologne. Nume mari sunt așteptate, de asemenea, în segmentele serviciilor și atelierelor, precum și în cel al reșapării. În plus, The Tire Cologne oferă o valoare suplimentară prin conținutul digital furnizat pe platforma sa TTC.  De asemenea, aplicația TTC permite și sprijină stabilirea de rețele, contacte și oferă o metodă directă de a stabili întâlniri. 

targul international de anvelope de la koln editia 2022


THE TYRE COLOGNE a prezentat inovații și produse din segmentele de anvelope și roți, servicii auto și nevoi de atelier, remolare anvelope, precum și reciclarea și eliminarea anvelopelor.

„Industria avea atât de urgent nevoie de schimburi personale și a folosit THE TIRE COLOGNE la maximum pentru relații și afaceri. Dispoziția a fost în mod corespunzător euforică în cele trei zile ale târgului.” - Stephan Helm, Președinte al Asociației Germane a Comerțului cu Anvelope și Vulcanizare (BRV).

TARG ANVELOPE KOLN


Nivel ridicat a vizitatorilor de calitate

Aproximativ 60% dintre vizitatorii comerciali au călătorit la Köln din străinătate. Cele mai mari contingente de vizitatori la THE TIRE COLOGNE 2022 au venit din Țările de Jos, Polonia, Italia, Franța și Regatul Unit. Prezența din Israel, Maroc, SUA, Georgia și India a fost, de asemenea, puternică. Factorii de decizie au venit la Köln și din Orientul Îndepărtat, în special din Coreea de Sud, Singapore, Indonezia și Japonia.

THE TIRE COLOGNE 2022 a putut oferii, de asemenea, impulsuri tematice importante industriei. Tema centrală a „sustenabilității” a fost astfel reflectată în multe conferințe și în programul de evenimente al THE TIRE COLOGNE din cele mai variate perspective. Printre acestea s-a numărat și Conferința Globală de Reșapare (GRC) a asociației europene de remulare a anvelopelor BIPAVER.

Durabilitatea este de mare importanță

Pe TIRE STAGE, scena centrală a THE TIRE COLOGNE, au fost, desigur, discutate și alte teme, în afară de sustenabilitate, care sunt de mare importanță pentru industria globală a anvelopelor și a roților, de exemplu, digitalizarea sau viitorul mobilității. Toate sesiunile de pe TIRE STAGE au fost în mod constant frecventate și au fost, de asemenea, transmise în direct - cei interesați care nu se aflau la fața locului au putut astfel urmări direct programul. Întregul program al etapei va fi disponibil ulterior ca videoclip la cerere pe site-ul THE TIRE COLOGNE.

Sursa: thetire-cologne.com