Producatorul de anvelope Goodyear implementeaza Tehnologiile SealTech și SoundComfort - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !

Producatorul de anvelope Goodyear implementeaza Tehnologiile SealTech si SoundComfort


Noile descoperiri aduc noi tehnologii şi noi produse care apoi duc la experiențe la volan mai plăcute pentru dvs. În realitate, pasiunea celor de la Goodyear pentru creativitate şi excelenţă i-a transformat într-unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, cu 66.000 de angajați și 49 de unități de producție în 22 de țări. 


Tehnologia SealTech  

Goodyear SealTech Technology

 

SealTech etanșează in mod automat perforările cu un diametru de până la 0.5 cm din zona benzii de rulare a anvelopei. Lucrul acesta le permite conducătorilor auto să își continue călătoria fără a fi necesară o înlocuire de urgență a anvelopei pe marginea carosabilului.

Care sunt beneficiile?

Perforările cu un diametru de până la 5 mm din zona benzii de rulare a unei anvelope sunt etanșate automat (chiar și după extragerea obiectului străin din anvelopă). Nu este nevoie să opriți sau să schimbați anvelopa imediat după perforare. Nu există o diferență semnificativă între performanța anvelopelor SealTech în comparație cu anvelopele standard Goodyear. După ce a fost identificată perforarea, se recomandă verificarea și repararea anvelopei de către un specialist. 


Tehnologia SoundComfort

Tehnologia Goodyear SoundComfort

 

CE ESTE? CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tehnologia de producere a anvelopelor care poate reduce nivelul zgomotului interior al vehiculului cu până la 50 %.

Sound Comfort funcționează prin adăugarea pe suprafața interioară a anvelopei a unui strat de spumă cu mișcări circulare.

 Goodyear SoundComfort Technology


CARE SUNT BENEFICIILE?

 Un nivel al zgomotului interior al vehiculului redus cu până la 50 % fără a face rabat de la capacitățile de performanță. 

Inginerii şi cercetătorii Goodyear se află în continuare în avangarda inovaţiei, nu numai în domeniul ştiinţei cauciucului şi a polimerilor, dar şi în diferite domenii precum computerele, fizica şi matematica.

Dar compania nu se reduce doar la anvelope. Invenţiile şi descoperirile inginerilor sunt, de asemenea, utilizate în domenii precum adezivi, ambalaje alimentare şi, chiar, la realizarea inimilor artificiale.

Anvelope Goodyear F1


Îmbunătăţirea şofatului

Nu a fost pierdut niciodată din vedere ceea ce fac cel mai bine: dezvoltarea de noi tehnologii strălucite pentru anvelope, pentru şoferii de astăzi. 

De la anvelope adaptate pentru condiţii grele la anvelope cu mult mai durabile

 Tehnologiile inovatoare Goodyear includ:

-Anvelope RunOnFlat, care vă menţin pe şosea chiar şi după o explozie.

-Tehnologia ActiveCornerGrip şi ActiveBraking, care îmbunătăţesc manevrabilitatea în condiţii de frânat puternic şi viraje.

-Tehnologia SmartWear, care oferă performanţe excepţionale pe întreaga durată de viaţă a anvelopei, prin reliefarea de canale şi compuşi noi în timp.

-Tehnologie brevetată 3D-BIS (sistem de interblocare cu blocuri tridimensionale) care îmbunătăţeşte rigiditatea şi stabilitatea anvelopei.

-Tehnologia WearControl, care oferă distanţe mai scurte de frânare pe carosabil umed şi un consum redus de combustibil.

-Tehnologia SoundComfort, care reduce zgomotul interior al unui vehicul prin utilizarea de spumă absorbantă fonic.

-Tehnologia Silent Armor, care asigură şoferilor o rezistenţă avansată la perforaţii şi tăieturi pe drumuri dificile.

-Tehnologia SmartTred este prevăzută cu zone speciale pe suprafaţa de rulare, care se adaptează la condiţiile de drum.

-Tehnologia TOPIndicator, care monitorizează uzura anvelopelor în condiţii de iarnă.

-Tehnologia ActiveGrip, care asigură o distribuţie uniformă a presiunii în anvelopă, performanţe înalte şi o mai bună manevrabilitate pe carosabil umed.

-Tehnologia FuelSaving utilizează mai puţină energie la rulare, prin combinarea unei structuri uşoare cu un compus avansat al benzii de rulare.

-Tehnologia MultiControl Ice asigură anvelopei un contact superior al crampoanelor cu suprafețele carosabile, pentru o aderenţă şi o manevrabilitate foarte  crescute pe gheaţă. 

Perspective de viitor 

"Ne vom concentra întotdeauna pe fabricarea de anvelope de înaltă performanţă. Dar, într-o lume cu resurse în scădere, trebuie să avem în vedere şi o modalitate responsabilă de a le produce."

Hero Tech innovation Goodyear

 

Iată mai jos câteva dintre eco-tehnologiile producatorului de anvelope Goodyear dezvoltate în strânsă legătură cu mediul:

- BioTRED. În 2001, au inventat un compus ecologic, pe bază de porumb, pentru  fabricarea anvelopelor.

- Anvelopa concept BioIsoprene™. La Conferinţa pentru Climă de la Copenhaga, Goodyear a prezentat o anvelopă realizată din biomasă regenerabilă.

- Cercetări în domeniul uleiului de soia. Centrul pentru inovaţii a testat uleiul de soia la anvelope şi a constatat că acesta poate mări durata de viaţă a benzii de rulare cu 10% şi poate reduce utilizarea uleiuriurilor bazate pe petrol cu până la 26,5 milioane de litri anual.

- Conversia rezidurilor de pleavă de orez. În prezent, este utilizată cenuşa din pleavă de orez, de obicei arsă sau aruncată la gunoi, ca modalitate alternativă de fabricare a silicei pentru anvelope.

- Conceptul de anvelopă SUV care adaugă un canal central de mari dimensiuni la o anvelopă SUV. Aceasta a redus contactul cu drumul, ceea ce asigură o eficiență mai mare a consumului de carburant şi reduce emisiile de CO2.

- Anvelopa concept ce poate genera energie electrică - transformă deformarea anvelopei în energie electrică folosită la alimentarea bateriilor unui autoturism hibrid. Conceptul a fost prezentat la  Salonul Auto de la Geneva.

Adaugat Marti, 31/08/2021
Sursa: goodyear.eu
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>