Primul SUV în familia FERRARI - Purosangue se lansează în septembrie 2022!
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Primul SUV în familia FERRARI - Purosangue se lansează în septembrie 2022!



Primul SUV în familia FERRARI - Purosangue se lansează în septembrie 2022!

În  ultimele zile, din fabrica de la Maranello a constructorului italian de super-mașini Ferrari, a apărut fotografia cu cel mai nou proiect al acestora, și anume Purosangue. Este primul SUV fabricat în istoria celor de la Ferrari, iar lansarea acestuia va fi în septembrie 2022. Producătorul confirmă faptul că motorizarea va fi una de top.

Prezența în online a fotografiei cu noul produs Ferrari dovedește că acesta este foarte aproape de forma finală, dar de vorbit despre el se vorbește de mulți ani.

Ferrari Purosangue


Câteva date tehnice

Ferrari Purosangue, conform fotografiilor și a videoclipurilor postate neoficial în mediul online, pare a deține supremația în clasa SUV-urilor. Zvonurile menționează că acesta va beneficia de două variante V12 și V8, în funcție de bugetele clienților, dar nu vom știi sigur până la lansare.

Versiunea de top va fi dotată cu un motor cu 12 cilindrii în V, cu o capacitate remarcabilă de 6.496 cmc. Se știe deja că performanțele acestui motor pe benzină sunt demne de brandu-ul Ferrari, atingând 100km/h în doar 2.85 secunde, bineînțeles echipat cu anvelope de vară de calitate premium.

Sub capotă se ascund aproximativ 830 de cai putere în cazul variantei Competizione prezentate de către ialieni și sub indicativul 812. 

Masina Ferrari

Design-ul Purosangue

Dacă analizăm atent fotografiile apărute în presă, putem observă că acesta este foarte puțin ridicat de la sol, comparativ cu ceilalți competitori. Aspectul său poate fi mai curând ansemănător cu un break. Având o garda la sol scăzută și o caroserie cu aerodinamică sporită, putem deduce că performanțele acestui SUV vor fi de top.

Producătorul menționează că această mașină a fost concepută pentru a rula pe asfalt, deci echiparea acesteia cu anvelope off road ar fi inutilă.

“Atunci când te gândești la un SUV, vizualizezi un vehicul de mari dimensiuni. Purosangue este o mașină sport, iar acest aspect se vede cel mai bine din spatele volanului”, afirmă chiar președintele Ferrari, Benedetta Vigna.

Cei ce vor achiziționa această mașină, în mod cert nu vor dori să testeze anduranța acesteia în afara șoselei.

Aspectul Ferrari Purosague este aerodinamic, cu o capotă lungă și un plafon înclinat. Este disponibil în patru uși ceea ce înseamnă că beneficiem de un interior generos și confortabil chiar stând pe bancheta din spatele șoferului.

Partea din față a mașinii amintește de Ferrari Roma. Protecția de sub caroseria neagră și un scut sub formă de lamă, conferă un spirit aventurier acestui SUV chiar dacă aduce impresia unui break.

Din punct de vedere al design-ului nu putem ignora echiparea, deja obișnuită, cu jante din aliaj cu diametrul de 20 inch în două lățimi.

Vom avea șansa să descoperim toate detaliile în momentul mult așteptatei lansări din septembrie 2022, însă pe șosele este posibil să apară primul SUV al companiei, abia anul următor.

Sursa: gearpatrol.com