Nokian ONE - Anvelope ALL Season cu o Durata de viata Exceptionala - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !

Nokian ONE - Anvelope ALL Season cu o Durata de viata Exceptionala!

 

Nokian ONE -  Anvelope ALL Season cu o Durata de viata Exceptionala

 

Nokian One este ultimul produs al companiei finlandeze ce este specializată în anvelope.

Nordicii și-au făcut un renume din produsele pentru iarnă, însă oferă și modele all-season la fel de bune. Ultimul exemplu este Nokian One care promite rezultate de excepție în ceea ce privește durata de viață, mai precis, 130.000 de kilometri. Însă trebuie să vă dăm și o veste proastă, este dezvoltată special pentru piața nord-americană.

Nokian este cunoscut cel mai bine pentru anvelopele sale de iarnă, iar din acele linii genealogice puternice provin trăsături și experiență benefică tuturor tipurilor de anvelope, nu doar celor utilizate în cele mai reci luni. De exemplu, fibrele de aramidă - găsite în veste antiglonț, precum și pe pereții laterali și suprafața de rulare a anvelopelor de iarnă Nokian Hakkapeliitta LT3 și R3 - își găsesc prima aplicație de către Nokian într-o anvelopă care nu este de iarnă. Fibrele sintetice puternice sunt încorporate în peretele lateral al anvelopei pentru a ajuta la absorbția șocului asociat cu o lovitură de gropisau borduri, lucru cu care suntem foarte familiarizați. Pentru a sprijini această dezvoltare tehnologică cu încredere, Nokian oferă o protecție gratuită împotriva găurilor printr-un program de garanție care va înlocui gratuit o anvelopă dacă este deteriorată la reparație de o gropă sau alt pericol rutier.

 

Anvelope Nokian ONE 2021 ALL SEASON

 

Durata de viață: 80.000 de mile (130.000 de kilometri)

Potrivit inginerilor companiei, Nokian One este o anvelopă care poate gestiona mult mai bine situațiile rutiere periculoase, in timp ce durata de viață a benzii de rulare, de 80.000 de mile, este o perspectivă foarte promițătoare.

Totul este posibil datorită materialelor folosite. Pentru că Nokian a decis să transfere rețeta folosită deja în cazul anvelopelor de iarnă. Un bun exemplu, fibrele de aramidă, cele folosite și pentru vestele antiglonț și cu care au reușit să facă din Nokian Hakkapeliitta LT3 și R3 produse extrem de căutate. Tocmai pentru rezistența benzii de rulare și a pereților laterali.

Ei bine, acum, în premieră, le integrează și într-un model de anvelope all season, mai precis, Nokian One. Fibrele sintetice puternice sunt încorporate în peretele lateral al anvelopei pentru a ajuta la absorbția șocului asociat cu impactul provocat de o groapă.

Mai mult, atât de încrezători sunt nordicii în produsul lor, încât oferă Garanție de Groapă. Mai precis, înlocuiesc gratuit o anvelopă dacă se probează că s-a deteriorat din pricina problemelor provocate de acestea, sau de drumurile deteriorate.

Nokian One oferă și performanțe mai bune la frânarea pe carosabil umed și la manevrabilitatea față de actuala gama de anvelope  Entyre 2.0 all-season, precum și rezistență mai mică la rulare.

 

Nokian Tyres ONE

 

Ca și alte anvelope Nokian, modelul are și un indicator de siguranță pe banda de rulare, care afișează un număr ce arată cantitatea de bandă de rulare rămasă. Nokian One este disponibil  în 70 de dimensiuni de la 14 la 20 inch. În privința prețului, acest model poate să fie un pic mai scump decât predecesorul său, Entyre 2.0, care s-a comercializat cu prețuri între 80 și 180 dolari pe anvelopă.

 

 

Adaugat Marti, 20/04/2021
Sursa: tirereview.com, nokian.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>