Nissan X-Trail 2023 va fi echipat cu anvelope Hankook Ventus S1 Evo3 SUV
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Nissan X-Trail 2023 va fi echipat cu anvelope Hankook Ventus S1 Evo3 SUV

 

Nissan X-Trail 2023 va fi echipat cu anvelope Hankook Ventus S1 Evo3 SUV

 

Compania de anvelope Hankook a fost selectată pentru a furniza anvelopele pentru noul Nissan X-Trail din 2023.

Acest SUV popular de familie va fi echipat cu anvelope Hankook, mai exact cu modelul Ventus S1 Evo3 SUV 235/55R19V, produse în Coreea.

"Suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu Nissan, de această dată aducând noul Nissan X-Trail 2023 pe străzi si echipat cu anvelopele Ventus S1 evo3 SUV", a declarat Moonhwa Hong, Senior Vice President și CTO al departamentului de dezvoltare OE la Hankook Tire. "Definind luxul prin putere și control prin manevrabilitate stabilă la viteze mari, anvelopele Ventus S1 evo3 SUV completează perfect caracteristicile celui mai bine vândut SUV".

 

Beneficiul aduse de anvelopele Hankook

Aceste anvelope de vară Hankook Ventus S1 evo3 SUV completează echilibrul dintre performanța, siguranța și confortul acestui Nissan X-Trail. Anvelopa de mare performanță pentru SUV are o rezistență a flancului crescută semnificativ față de produsele standard, datorită "bead packing"-ului și datorită utilizării unui material special de naylon în zona talonului. Carcasa cu două straturi și utilizarea unui material compozit aramid, reduc expansiunea nedorită a circumferinței de rulare la viteze mari cu până la 60% față de modelele anterioare. Anvelopa Ventus S1 evo3 SUV are, de asemenea, caneluri interconectate pe un nou compus de bandă de rulare realizat din rășini naturale de performanță ridicată, oferind o aderență stabilită, o putere de frânare excelentă și durabilitate în diferite temperaturi și condiții de drum.

Jeongho Park, Vicepresedinte Executiv și Director al Centrului Global de Inovare OE la Hankook Tire, a declarat: „2023 marchează în mod efectiv al 11-lea an în care Hankook furnizează anvelope originale pentru Nissan Rogue în America de Nord și începând cu acest an cu Nissan X-Trail pentru piața globală. Credem că parteneriatul nostru puternic și durabil este o dovadă suplimentară a angajamentului Hankook de a oferi cea mai bună experiență de conducere pentru șoferi din întreaga lume”.

 

Anvelope vara hankook ventus S1 Evo3

 

Ce ascunde Nissan X-Trail 2023 sub capotă?

Unul dintre cele mai iubite SUV-uri pentru familii din lume, Nissan X-Trail din 2023 vine cu un motor standard VC-Turbo de 1,5 litri care oferă 201 cai putere și 305 N/m de cuplu, conducând clasa de motoare pe benzină. Transmisia Nissan X-Trail face mașina distractivă de condus și recompensează proprietarii cu cea mai bună economie de combustibil din clasă, cu o rată de până la 7,8 l/100km în oraș și 6,4 l/100km pe drumurile din afara orașului.

Nissan X-Trail din 2023 are cel mai complet facelift ale modelelor Nissan din istorie, cu un exterior nou, curajos și un interior refinat, adaptat familiei, cu o serie extinsă de tehnologii care mențin confortul pasagerilor. De asemenea, include cele mai multe caracteristici de siguranță standard din clasa sa cu Nissan Safety Shield® 360, o suită de tehnologii care include frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor, avertizarea privind traficul transversal din spate, avertizarea privind părăsirea benzii, asistența farurilor de mare putere și frânarea automată din spate.

 

Cauciucuri vara Hankook

 

Nissan Rogue – varianta americană

Între timp, Nissan Rogue, echivalentul american al lui Nissan X-Trail, circulă pe străzi cu anvelope off road, modelul Dynapro HP2 ale lui Hankook. Optimizat pentru durabilitatea sa in raport cu kilometrajul, confortul pe autostradă și manevrabilitatea pe ud și uscat, Dynapro HP2 are caneluri de izolare a zgomotului și un compus de bandă de rulare cu amortizare care oferă confort optim. Alte caracteristici notabile includ o cale de apă cu patru canale pentru rezistența la hidroplanare și un bloc central cu rigiditate ridicată pentru precizia direcției.

 

Hankook ventus s1 Evo3 anvelope vara

 

Hankook a fost furnizor de anvelope originale pentru Nissan din 2013 și a furnizat echipamente pentru modele populare precum Altima, Pathfinder, Sentra și Frontier. Ca parte a strategiei sale de creștere continuă, Hankook intenționează să continue să investească masiv în cercetare și dezvoltare pentru a dezvolta produse OE de top din industrie.

Sursa: hankooktire.com