Lamborghini Huracán Sterrato va fi echipat cu anvelope Bridgestone A/T Run-Flat
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Lamborghini Huracán Sterrato va fi echipat cu anvelope Bridgestone A/T Run-Flat

   

Lamborghini Huracán Sterrato va fi echipat cu anvelope Briodgestone A/T Run-Flat

 

Cauciucul Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 este special conceput pentru a oferi conducătorilor Huracán Sterrato plăcere maximă la condus, versatilitate și adaptabilitate pentru orice condiții și suprafețe, atât pe drumurile publice cât și off road.

Inovatie pentru gama Bridgestone

Anvelopele personalizate Bridgestone Dueler AT002 sunt primele anvelope all-terrain pentru supermasini care prezintă tehnologia Run-Flat, pentru a permite conducătorilor să meargă în siguranță chiar și dacă acestea sunt pe pană.

După colaborarea dintre Bridgestone și Lamborghini pentru modelele Huracán STO, EVO și Tecnica, compania a fost selectată ca partener exclusiv al cauciucurilor pentru prima variantă all-terrain a lui Lamborghini Huracán Sterrato.

Bridgestone Americas (Bridgestone) a anunțat că a fost ales ca partener exclusive pentru a achipa cu cauciucuri noul Lamborghini Huracán Sterrato, oferind echipare cu anvelope all terrain și de iarnă pentru prima mașină performantă pe orice tip de drum, echipată cu un motor V10 și cu transmisie integrală. Proiectat special pentru cerințele unice de inginerie ale Lamborghini Huracán Sterrato, noul cauciuc Bridgestone Dueler AT002 oferă conducătorilor performanțe maxime pe drumurile publice și off road. Polimerii, modelele și tehnologi folosită la producția cauciucului, au fost dezvoltate pentru a îmbunătăți capacitățile modelului Huracán Sterrato și pentru a maximiza emoția și distracția de a conduce și dincolo de asfaltul șoselelor.

 

Anvelope All Terrain Bridgestone

 

Avantajele oferite de Bridgestone

Anvelopele personalizate Bridgestone Dueler AT002 sunt o potrivire exclusivă pentru Lamborghini Huracán Sterrato. Aceste anvelope all terrain ale celor de la Bridgestone oferă mai multe caracteristici unice. Aceste anvelope Bridgestone sunt primele anvelope pentru toate terenurile din lume care dispune de tehnologia Run-Flat (RFT), care permit șoferilor să conducă în siguranță chiar și după o pană - pentru până la 80 de km cu o viteză 80 de km pe oră și cu o presiune de 0 bar. Aceasta oferă șoferilor o siguranță unică atunci când se află pe orice tip de drum, bucurându-se de această super-mașină.

Anvelopele Bridgestone - performanță incredibilă indiferent de teren!

Anvelopa Bridgestone personalizată este concepută pentru a oferi performanțe de top oriunde merge Lamborghini Huracán Sterrato. Condusul confortabil și ușor în toate condițiile, se potrivește ADN-ului Lamborghini Huracán Sterrato. Dezvoltat și fabricat în Europa. Cauciucul Bridgestone Dueler All-Terrain AT002 include o compoziție de cauciucuri noi proiectate pentru a optimiza aderența, cu un umăr specific integrat pentru aderență suplimentară în nisip adânc și noroi. În același timp, modelul de profil al acesteia a fost, de asemenea, optimizat pentru cea mai bună manevrabilitate și performanță la viteză înaltă fără compromisuri pentru aderența pe drumurile neprietenoase, comportându-se ca și anvelope de off-road.

Steven De Bock, Vicepreședinte Consumer Replacement și OE la Bridgestone EMIA, a declarat: "Cu Dueler All-Terrain AT002, Bridgestone a creat o anvelopă personalizată care se potrivește perfect pentru conceptul Lamborghini Huracán Sterrato. Am creat o anvelopă care este la fel de capabilă la viteze înalte pe asfalt precum și atunci când se conduce pe traseele off-road, fiind ideală pentru a întâmpina o serie complet diferită de provocări pe noroi, nisip și terenuri solicitante."

 

 

Bridgestone-cauciucuri All Terrain

 

 

 Aceste anvelope Bridgestone sunt disponibile în două dimensiuni: 235/40 ZR19 (96Y) XL RFT pentru roțile din față și 285/40 ZR19 (107Y) XL RFT pentru cele din spate. Bridgestone Blizzak LM005 va fi, de asemenea, disponibilă ca opțiune de iarnă aftersales pentru Lamborghini Huracán Sterrato, disponibilă în dimensiunile 235/40 R19 96Y XL și 285/40 R19 107Y XL.

Parteneriatul Bridgestone cu Lamborghini face parte din viziunea companiei de a oferi un plus calitate clienților și societății, afirmându-se ca o companie de soluții durabile. La baza acestuia se află angajamentul Bridgestone E8 - angajamentul corporativ global care definește clar valoarea pe care compania se angajează să o ofere societății, clienților și generațiilor viitoare în opt zone de concentrare. Cu Dueler AT002, Bridgestone a creat o anvelopă personalizată care se potrivește perfect conceptului de viteză înaltă pe toate terenurile pentru Lamborghini Huracán Sterrato.

Despre Bridgestone Americas, Inc.: Bridgestone Americas, Inc. este filiala americană a Bridgestone Corporation, un lider global în anvelope și cauciuc, construind pe expertiza sa pentru a oferi soluții de mobilitate sigură și durabilă. Cu sediul central în Nashville, Tenn., Bridgestone Americas oferă o gamă diversă de produse premium de anvelope și soluții avansate susținute de tehnologii inovatoare, îmbunătățind modul în care oamenii din întreaga lume se mișcă, trăiesc, lucrează și se distrează.

 

Sursa: bridgestone.ro