Kia Picanto este modelul favorit pentru soferii europeni din segmentul A
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Kia Picanto este modelul favorit pentru soferii europeni din segmentul A

Kia Picanto este modelul favorit pentru soferii europeni din segmentul A

 

Picanto este unul dintre cele mai vandute modele Kia in mai multe regiuni din lume si ramane favorit in special printre soferii europeni din segmentul A, care apreciaza calatoriile scurte si accesul la spatiu de parcare limitat. Acesta vine cu mai multe dotari standard decat oricand, iar sistemele sale de asistenta pentru sofer ajuta la calatorii mai usoare si mai confortabile in orasele europene aglomerate. Acesta le permite clientilor mai tineri si noilor proprietari sa se conecteze cu Kia si sa colaboreze cu marca in calatoria lor prin viata, fara a compromite calitatea sau confortul, acesta fiind accentuat si datorita unei echipari cu anvelope de calitate, inca de la iesirea din fabrica. Este un simbol al independentei si o poarta pentru a crea amintiri.

 

Parte a ecosistemului de mobilitate urbana

 

O gama extinsa de optiuni de mobilitate disponibile in orasele europene ii permite modelului Picanto sa faca parte dintr-un ecosistem de mobilitate extins, datorita usurintei de a fi parcat si manevrabilitatii sale, precum si mobilitatii de tip park-and-go. Cu un spatiu de depozitare de pana la 1.010 litri (VDA), portbagajul sau poate stoca o bicicleta pliabila sau o trotineta electrica.

Modelul imbunatatit Picanto este inspirat din filosofia de design Kia „Opposites United’. Rezultatul creeaza o impresie indrazneata si futurista cu un design modern si sportiv.

 

 kia picanto

 

Elemente de design modernizate

 

Incorporand noua bara de protectie frontala imbunatatita a modelului Picanto, grila de tip „tiger nose’, aripa si capota, noua sa semnatura luminoasa puternica continua catre elementele de admisie a aerului din fata si ofera masinii o imagine dramatica. Blocurile optice optionale cu tehnologie LED si luminile de zi subliniaza modernitatea si tehnologia, oferind noului Picanto o pozitie stabila si increzatoare.

Un design spate simplu si solid evidentiaza conectivitatea verticala dintre stopurile reproiectate ale noului Picanto si bara de protectie din partea posterioara. Semnatura de lumini puternica si extinsa din spate utilizeaza volumul si pune in centru noua bara de protectie spate si noul hayon, evidentiind puterea si aspectul mai lat al modelului.

 

 Kia Picanto GT Line

 

Optiuni de jante

 

Versiunea de baza Picanto vine cu jante de aliaj de 14 inch in dotarea standard, iar alegerea intre noile jante din aliaj de 14, 15 si 16 inch este optionala. Tot standard este si echiparea cu anvelope de vara, fiind o practica unitara a producatorilor de autoturisme.

O gama de noua finisaje de vopsea vibrante ii permite modelului Picanto sa iasa in evidenta printr-un aspect exterior indraznet. Dintre acestea, patru sunt noi: Signal Red, Smoke Blue, Sporty Blue si Adventurous Green. Cabina imbunatatita a modelului Picanto este disponibila in diferite finisaje. Modelul de baza vine cu scaune din material textil de culoare neagra.

 

 kia picanto anvelope vara

 

Finisaje optionale

 

Finisajele optionale includ Glossy Black si o noua gama de pachete de culori interioare elegante si senzuale: Adventurous Green si Rich Brown. Aceste stiluri sunt inspirate din natura si sporesc capacitatea clientilor de a personaliza cabina masinii lor cu confortul premium al scaunelor din piele artificiala.

Versiunea GT Line are pachetul Glossy Black in dotarea standard, in timp ce pachetul Adventurous Green este optional. Pachetele de culori includ intotdeauna scaune si cotiere din piele artificiala personalizate, precum si elemente colorate in jurul gurilor de ventilatie si schimbatorului de viteze.

 

Kia Picanto GT

 

Noul Picanto vine cu posibilitatea alegerii a doua motoare: un motor pe benzina de 1.0 litri sau de 1.2 litri. Motorul de 1.0 litri este o alegere buna pentru clientii care pretuiesc eficienta mai presus de orice. Acesta maximizeaza eficienta si reduce emisiile de CO2, fiind ideal pentru condusul urban si pentru cei care doresc sa economiseasca combustibil.

Motorul de 1.2 litri este mai bun pentru clientii care doresc mai multa putere, in special pentru condusul la viteze mari sau in urcare. Acesta ofera performante superioare fara a compromite eficienta si emisiile scazute de CO2.

Ambele motoare aspirate prezinta conducte imbunatatite de recirculare a gazelor de esapament si sincronizare optimizata a supapelor de admisie. In plus, fiecare motor asigura o racire imbunatatita a camerei de ardere datorita noilor imbunatatiri tehnologice.

Sursa: kia.com