Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes

Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes
Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes Jante Aliaj AEZ - Modele dedicate pentru Audi, BMW, Mercedes

Producatorul german de jante aliaj AEZ a introdus in portofoliul sau si cateva modele dedicate special unor autoturisme din gama premium. Astfel, masinile AUDI, BMW sau MERCEDES au la dispozitie produse de tipul “plug&play” care practic se monteaza cu prezoanele de prima echipare si totodata se potrivesc cu masina din toate punctele de vedere.

Anul 2013 intregeste colectia de jante prin lansarea modelului Genua si Genua dark destinat pentru a intregi parca progresivitatea design-ului conceput pentru masinile Audi. Inca de la lansare, modelul Genua dark s-a bucurat de un succes nemaipomenit fiind deja desemnata “janta anului 2013” de peste 15 mii de cititori ai revistei Autobild.

Revenind la masini, posesorii de BMW pot opta pentru sportivul model de jante AEZ Antigua, cu un design sportiv, puternic accentuat de cele zece spite subtiri care se despart in forma literei Y catre buza exterioara a jantei. Realizate in dubla finisare, silver high gloss si matt black, jantele AEZ Antigua completeaza nevoia posesorului de BMW de a iesi in evidenta cu un set de jante perfect compatibile cu masina.

Jantele AEZ Antigua sunt construite monobloc si se pot monta doar pe seriile 5, 6 si 7 ale constructorului BMW, avand disponibile dimensiunile de 8x18, 8.5x19, 9.5x19, 8.5x20 si 9.5x20 inch.

O alta varianta de echipare pentru BMW, de aceasta data pentru seriile 1 si 3 dar si pentru X1, X3 si Z4, este data de modelul Sydney prin impresionantul sau desing cu linii concave si convexe oferit centrul adanc si de cele 7 spite duble. Si acestea urmaresc caracterul sportiv al marcii BMW si ofera aceeasi finisare silver high gloss si matt black cu dimensiuni de  8x17, 8x18, 8x19 si 9x19 inch.Tehnologia de fabricatie este de asemenea monobloc.

Posesorii de Mercedes au la randul lor ocazia sa se bucure de eleganta si rafinament prin modelul AEZ Portofino, jante cu un aspect clasic cu 5 spite duble, oferite in finisare silver high gloss si black polish.

Acestea sunt disponibile pe dimensiunile 7x16, 7x17, 8x17 si 8.5x18 inch atat pentru varianta Portofino high gloss cat si pentru Portofino dark, in plus pentru varianta dark avand la dispozitie si variantele de latime de 8.5x19 si 9.5x19 inch. Ca si compatibilitati, Portofino se integreaza perfect cu modelele clasei C dar si cu mai luxoasele clase E si S sau sportivele SL, SLK sau CLS. Nici crossover-ul marcii, GLK, nu a fost uitat de producatorul AEZ.

Prin modelele Genua si Genua dark, AEZ vine sa acopere modelele A1, A3, A4, A5 si Q3 de la Audi cu latimi nominale ale jantelor de 7.5x17, 7.5x18, 8.0x18 si 8.0x19 inch.

AEZ garanteaza ca prin sistemul plug&play implementat jantelor dedicate, acestea pot fii montate in conditii de deplina siguranta cu prezoanele de prim montaj oferite de contructorul auto.

Adaugat Luni, 20/05/2013
Sursa: aez-wheels.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>