Jante aliaj AEZ Bridge si AEZ Reef SUV - Negrul in topul preferintelor in 2013 - Vadrexim
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Jante aliaj AEZ Bridge si AEZ Reef SUV - Negrul este iar in topul preferintelor in 2013 !

Jante aliaj AEZ Bridge si AEZ Reef SUV - Negrul este iar in topul preferintelor in 2013 !
Jante aliaj AEZ Bridge si AEZ Reef SUV - Negrul este iar in topul preferintelor in 2013 ! Jante aliaj AEZ Bridge si AEZ Reef SUV - Negrul este iar in topul preferintelor in 2013 !

Dintre modelele de jante lansate anul acesta de AEZ, doua modele de jante au atras atentia in mod deosebit: janta AEZ Bridge cu finisarile sale high gloss sau matt black si janta AEZ Reef SUV dedicat masinilor 4x4 SUV din clasa medie si mare.

AEZ Bridge si Bridge dark

Noile jante din aliaj AEZ Bridge dark si-au primit denumirea imprumutand un termen marinaresc de la puntea de comanda a navelor iar desing-ul sau aduce cu forma unei timone. Idea de a dezvolta acest model a venit ca urmare a unui rezultat foarte bun obtinut de echipa de navigatori care participa in competitia de iahtting RC44 unde AEZ este principalul sponsor.

La fel ca și originalul volant al iahtului, finisarea jantei este negru mat, prin care se aduce astfel un omagiu corpurilor inchise la culoare din fibra de carbon care de foarte multi ani sunt folosite atat in constructia barcilor rapide cat si in competitiile sportive motorizate de pe uscat unde aceleasi nuante sunt folosite pentru decorarea jantelor sau a capotelor urmarindu-se o reflexie a luminii cat mai scazuta. Prin senzatia de dinamicitate lasata de acest model, s-a creat o potrivire perfecta cu noile generatii de vehicule din clasa compacta precum VW Golf 7, Mercedes din clasele A si C sau Audi A3 si A4.

AEZ Bridge dark este o janta completa care subtil ofera diversitate si emotie prin infatisarea sa clasica si eleganta. Cele zece spite se “rasfira” cu mult stil, în perechi, dintr-un punct comun de “ancorare”. Un punct de atractie deosebit il reprezinta logo-ul AEZ elaborat, creat prin frezare CNC și dispus pe un fondul negru mat pentru un contrast puternic si totodata de bun gust. Centrul solid si spitele care ies in exterior, confera determinare chiar si daca sunt montate pe o masina cu un pasaj al rotii mai mic, oferindu-i acesteia proportii atractive.

Modelul de jante AEZ Bridge este disponibil si in varianta high gloss. Tehnologia de turnare este monobloc. Ambele variante de finisare sunt diponibile pe dimensiunile 8.0x17, 8.0x18 si 8.0x19.

 AEZ Reef SUV

Asistam la o inmultire evidenta a SUV-rilor. Oriunde privim, vedem Mercedes ML, Porsche Cayenne, BMW X5, Audi Q7 sau VW Touareg. Sunt regii soselelor, sunt puternici, eleganti si robusti. Pentru ei, dar nu numai, AEZ a creat elegantul model Reef SUV cu dimensiuni generoase de 9.0x19 si 9.0x20 dar in aceleasi timp optimizata din punct de vedere al greutatii.

Pentru crearea acestui model de jante aliaj, s-a tinut cont atat de versitalitatea  acestor masini cat si de dimensiunile lor impresionante. Cele zece spite cu finisare polisata curbate catre centrul jantei denota forta si dinamism iar in contrast cu interiorul negru lucuis al jantei ofera eleganta si prestanta cu care aceste masini sunt obisnuite.

AEZ ofera si varianta Reef si pentru SUV-ri mai mici cum ar fii  Range Rover Evoque, Nissan Qashqai, Citroen C4 Aircross, VW Tiguan sau Mazda CX5. Aceasta janta este turnata monobloc si este disponibila pe dimensiunile 7.5x17, 8.0x18 si 9.0x20.

Sursa: alcar-wheelbase.ro