Goodyear LANSEAZA 2 anvelope NOI - EfficientGrip 2 SUV si EfficientGrip Cargo 2 - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !

Goodyear LANSEAZA 2 anvelope NOI - EfficientGrip 2 SUV si EfficientGrip Cargo 2

 

Goodyear lansează celei mai noi anvelope de vară pentru mașini 4×4/SUV

EfficientGrip 2 SUV, succesorul lui EfficientGrip SUV, oferă performanțe excelente pe teren umed și uscat.

„SUV-urile reprezintă un segment în creștere al flotei europene de vehicule. Suntem mândri să lansăm acest nou produs care oferă beneficii suplimentare șoferilor de 4×4/SUV-uri, oferindu-le performanța de care au nevoie”, spune Pietro Gennari, Marketing Manager Goodyear Italia.  Statisticile arată că SUV-urile ar trebui să reprezinte 43% din totalul vânzărilor de vehicule noi în Europa până în 2025, în creștere față de 37% în 2020.

În ceea ce privește anvelopele, cele două caracteristici principale cerute de șoferii 4×4/SUV sunt capacitatea excelentă de frânare și aderența cât mai bună pe teren umed.

 

Goodyear LANSEAZA 2 anvelope NOI - EfficientGrip 2 SUV si EfficientGrip Cargo 2

 

O serie de caracteristici inovatoare permit Goodyear EfficientGrip 2 SUV să ofere un kilometraj crescut oferind în același timp un nivel ridicat de performanță:

O îmbunătățire cu 25% a kilometrilor parcursi față de SUV-ul EfficientGrip , grație tehnologiei Goodyear’s kilometraj plus, care oferă elasticitate și flexibilitate ridicată a benzii de rulare, rezultând mai puține fracturi din cauza condițiilor de drum accidentate pe o gamă largă de temperaturi.

Frânare mai scurtă pe suprafețe umede datorită unui număr crescut de margini de prindere mai lungi combinate cu rigiditate mai mică a compusului, care îmbunătățește evacuarea apei.

Frânare uscată mai scurtă datorită suprafeței mai mari de contact și a nervurilor mai mari în centrul benzii de rulare.

Între ianuarie 2021 și februarie 2022 va fi introdusă o gamă competitivă de 52 de dimensiuni noi care acoperă anvelope de la 16 inci până la 22 inci. 

 

Goodyear Efficientgrip 2 SUV

 

NOUTATE!

EfficientGrip Cargo 2 - anvelopă durabilă pentru vehicule comerciale!

Goodyear își extinde gama de produse pentru camioane ușoare odată cu lansarea Goodyear EfficientGrip Cargo 2Noul EfficientGrip Cargo 2 oferă atât o durabilitate mai mare a benzii de rulare, cât și o performanță mai bună pe drumurile umede. Datorită noului compus din cauciuc, banda de rulare a anvelopei este mai rezistentă la temperaturi ridicate și condiții de drum dificile, făcând din acestea niște anvelope de vară foarte performante pentru vehiculele autoutilitare.

Aceasta are ca rezultat o creștere totală de 38%  a rezistenței benzii de rulare în comparație cu predecesorul său. O nouă rășină ajută compusul din cauciuc să se deformeze în timpul frânării pe suprafețe umede, ceea ce duce la o frânare mai eficientă și la o distanță de frânare cu opt procente mai mică  comparativ cu EfficientGrip Cargo. 

EfficientGrip Cargo 2 are o gamă competitivă, cu 23 de dimensiuni de la 14 până la 17-inch anvelope care vor fi introduse între decembrie 2020 și octombrie 2021. Toate sunt potrivite pentru vehiculele electrice.

“Noile anvelope goodyear - anvelope inspirate de catre soferi pentru șosea”

Goodyear Efficientgrip Cargo 2

 

Amiralul Goodyear în anvelope performante, folosește tehnologii inovatoare și compuși din cauciuc care permit îmbunătățiri semnificative ale distanțelor de frânare și a timpilor de parcurs fără a ignora caracteristicile mai puțin vizibile ale experienței de conducere, de exemplu răspunsul anvelopei în viraje, frânări și la rupere. Noile anvelope din gama Goodyear au fost proiectate cu un design de perete lateral foarte rigid.

 

 

Adaugat Vineri, 02/04/2021
Sursa: Goodyear.eu, Blackcircles.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>