Goodyear ElectricDrive - Gama de anvelope all season extinsa pentru vehiculele electrice
Comenzi telefonice 0730 710 764
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...

Goodyear ElectricDrive - Gama de anvelope all season extinsa pentru vehiculele electrice!

 

Goodyear ElectricDrive - Gama de anvelope all season extinsa pentru vehiculele electrice

 

Pentru a rămâne în prima linie, raportat la cererea în creștere a pieței vehiculelor electrice, compania Goodyear Tire & Rubber a lansat noua anvelopă pentru toate anotimpurile Goodyear ElectricDrive. Aceasta noua anvelopa vine si cu două noi dimensiuni ale anvelopei sale ultra-high performance, Goodyear ElectricDrive GT.

Odată cu adăugarea de noi dimensiuni la gama de anvelope pentru vehicule electrice, Goodyear ElectricDrive acopera peste 44% din totalul vehiculelor  electrice care ruleaza astăzi în Europa.

Noul Goodyear ElectricDrive vine cu o garanție limitată pe viață de 90.000 de km, un rating de viteză V și este disponibil în dimensiunile 215/50R17 95V XL și 215/55R17 94V SL. Construite pentru sedanuri și camionete, aceaste anvelope all season pot echipa vehicule precum Nissan Leaf, Chevrolet Bolt și Volt și Kia Niro EV.

„Goodyear a rămas concentrat pe furnizarea de produse și tehnologii inovatoare pentru spațiul vehiculelor electrice și să ofere șoferilor calitatea si performanța îmbunătățită pe care le așteaptă de la marca noastră”, a declarat Michiel Kramer, director de marketing pentru bunuri de larg consum.

Anvelopele ElectricDrive de la Goodyear sunt concepute pentru a satisface capacitatea de încărcare mai mare a vehiculelor electrice și au tehnologia SoundComfort concepută pentru a ajuta la reducerea nivelului de zgomot din interiorul vehiculului.

Noile anvelope pentru masinile electrice au, de asemenea, un compus special al benzii de rulare pentru tracțiune pe tot sezonul și o durată lungă de viață a benzii de rulare, în timp ce un model asimetric al benzii de rulare oferă o manevrabilitate sigură pe drum umed sau uscat.

 

Anvelope goodyear electricdrive

 

În plus, Goodyear a introdus două noi dimensiuni pentru anvelopele sale ElectricDrive GT, lansate inițial în decembrie 2021.

„Dimensiunea crescută a noului ElectricDrive GT ne permite să răspundem nevoilor unice ale mai multor șoferi de vehicule electrice cu produse Goodyear de calitate premium si înaltă performanță”, a spus Cramer.

ElectricDrive GT vine cu o garanție limitată de viață a benzii de rulare de 64.000 de km și un indice de viteză W. Adaptandu-se la noile modele, aceste cauciucuri sunt disponibile în dimensiunile 255/45R19 104W XL, 235/45R18 98W XL și 235/40R19 96W XL, putând astfel sa fie montate pe jante cu diametru mai mare.

 

Cauciucuri goodyear electricdrive

 

Despre Goodyear Tire & Rubber Company

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. Are aproximativ 72.000 de angajați și își fabrică produsele în 57 de fabrici din 23 de țări din întreaga lume.

Cele două centre de cercetare ale sale din Akron, Ohio și Colmarberg, Luxemburg, sunt dedicate dezvoltării următoarei generații de produse și servicii care stabilesc standardele de tehnologie și performanță pentru industrie.

Sursa: goodyear.eu