Dacia SPRING ELECTRIC - Cel mai ACCESIBIL model de pe piata - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
Dacia SPRING ELECTRIC - Cel mai ACCESIBIL model de pe piata - Vadrexim

Dacia SPRING ELECTRIC - Cel mai ACCESIBIL model de pe piata!

 

Dacia SPRING ELECTRIC - Cel mai ACCESIBIL model de pe piata

 

O NOUĂ REVOLUȚIE DACIA, CEL MAI ACCESIBIL MODEL ELECTRIC DE PE PIAȚĂ!

Dacia Spring Electric este începutul unei noi ere cu privire la mobilitatea electrică accesibilă tuturor. Accesibilă, robustă, spațioasă… și electrică, noua Dacia Spring Electric este un vehicul de oraș care combină toate valorile de bază ale brand-ului Dacia cu avantajele unei noi motorizări 100% electrice. 

Pentru deplasările tale în oraș și în apropiere, descoperi plăcerea unei plimbări rafinate și silențioase, fără zgomote provenite de la motor și alte vibrații neplăcute. Dispunând de o baterie de 26,8 kWh, Dacia Spring Electric permite obținerea unei autonomii maxime de 225 km WLTP. Poți circula în oraș până la 5 zile, fără fi nevoie să încarci bateria vehiculului!

Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure, adică WLTP, este o metodă de testare acceptată la nivel mondial pentru autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare. Aceasta este o metodă nouă de testare prin care se determină consumul de combustibil al unui autovehicul.

În baza datelor din traficul real, colectate din întreaga lume, în viitor, această procedură va ajuta la simularea în laborator a călătoriilor reale cu autovehiculul. Astfel, WLTP are în vedere atât diferite situaţii şi viteze de deplasare în traficul rutier, cât şi diferitele variante de echipare şi clase de greutate.
 


O PLĂCUTĂ EXPERIENȚĂ LA BORD

Dacia Spring Electric - interior

 

Mai ușor de condus și cu o manevrare simplificată în viața de zi cu zi - echipamentele Dacia au fost proiectate pentru a oferi o experiență la bord practică și cât mai confortabilă. Noile autovehicule au in dotare sistemul multimedia MEDIA NAV cu un ecran tactil de 7” ce permite conectarea prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ pentru smartphone-urile compatibile, precum și prin Bluetooth®, ecran color de 3,5” pentru șofer, senzori de parcare spate și cameră video spate, servodirecție electrică, geamuri electrice față și spate, închidere centralizată cu telecomandă, aer condiționat etc. 

Fii pregătit să faci față agitației urbane. Linii puternice, dimensiuni compacte, semnătură luminoasă Dacia cu design nou, jante aliaj de 14”,  bare de pavilion, cu aspect diamantat, scut de protecție spate și gardă mare la sol. Noua Dacia Spring Electric îmbină robustețea unui SUV cu agilitatea unui vehicul de oraș și se remarcă prin aspectul modern. Dacia Spring Electric este spațiosă dar in același timp este și compactă, cu locuri generoase și interior modular. Totodată, oferă cel mai mare volum de încărcare pentru clasa sa, cu un portbagaj spațios (280 l) și bancheta din spate rabatabilă. 

Dacia revoluționează sectorul auto cu noul său model economic. Logan a democratizat noua mașină din 2004, Duster a zguduit segmentul SUV, în timp ce Sandero este cea mai bine vândută mașină de pe piața europeană de retail și tocmai a fost renovată pentru a redefini mașina contemporană esențială.

 

Dacia Spring Electric

 

Dacia scrie acum un nou capitol din istoria sa cu prezentarea primului său model complet electric. 

Dacia Spring Electric este o revoluție: fiind cea mai ieftină mașină de oraș electrică de pe piață din Europa, face mobilitatea electrică și mai accesibilă. Cu aspectul său de SUV, se mândrește cu spațiu fără precedent, un motor electric simplu și de încredere și un mediu de condus liniștitor. Este o mașină de oraș versatilă și practică.

Mobilitatea electrică devine treptat parte din viața noastră de zi cu zi. Ca pionieri ai mobilității electrice, Groupe Renault a dobândit zece ani de experiență unică în lume. În Europa, una din cinci mașini electrice este fabricată de Groupe Renault. Peste 30.000 de angajați sunt instruiți în specificul mobilității electrice.

Dacia adaptează mobilitatea electrică la filosofia sa de a oferi o mașină contemporană care să răspundă nevoilor esențiale. 

Spring este o mașină electrică ce corespunde cu nevoile în cauză, oferită la un preț bun.

 Comenzile pentru noul Dacia Spring Electric se vor deschide în primăvara anului 2021 cu o gamă simplă și o ofertă comercială imbatabilă.
 

Sursa: dacia.ro, autoexpress.co.uk, cavaleria.ro

Adaugat Joi, 10/06/2021
<> HOTEL ANVELOPE <> VANZARI ANVELOPE SI JANTE AUTO <> COMENZI RAPIDE LA TEL.0730.710.764 <>
<> HOTEL ANVELOPE <> GARANTIE ANVELOPE 3 ANI <> LIVRARE GRATUITA... <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> HOTEL ANVELOPE <> VANZARI ANVELOPE SI JANTE AUTO <> COMENZI RAPIDE LA TEL.0730.710.764 <>