Colectia de Jante aliaj DEZENT 2013 - Dezent RN si Dezent RN dark
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Colectia de Jante aliaj DEZENT 2013 - Dezent RN si Dezent RN dark

Colectia de Jante aliaj DEZENT 2013 - Dezent RN si Dezent RN dark
Colectia de Jante aliaj DEZENT 2013 - Dezent RN si Dezent RN dark Colectia de Jante aliaj DEZENT 2013 - Dezent RN si Dezent RN dark Colectia de Jante aliaj DEZENT 2013 - Dezent RN si Dezent RN dark

De ceva vreme, jantele din aliaj usor nu mai fac parte din produsele la care doar anumite categorii de clienti aveau acces. Dezent vine si in 2013 sa demonstreze ca exista calitate germana si preturi accesibile tuturor fara a se face compromisuri asupra design-ului.

In dubla finisare, high gloss si black polish, modelul de jante Dezent RN promite sa fie vedeta acestui an. Pentru ca diferitele elemente de design sa fie puse in valoare asa cum trebuie, s-a luat hotararea ca aceste jante sa fie concepute doar cu prindere in 5 gauri. Clasice, cu spitele usor curbate si degajand lejeritate, desenul elegant al jantelor este in directa armonie cu cele mai noi automobile din clasa medie si liniile lor.

Enumeram Hyundai i30, Kia Ceed, Audi A3 sau Seat Leon. Nu au fost uitate nici vehiculele din clasele ceva mai mari precum Volkswagen Passat, Audi A4 sau mai noul Mercedes A Klasse carora Dezent RN le va aduce un plus de stil si eleganta. 

Dezent RN sunt jante turnate monobloc, cu finisare high gloss. Dimensiunile disponibile vor fi: 6.5Jx15, 7Jx16, 7.5Jx17, 8Jx18, asta insemnand ca ele vor putea echipa autovehiculele multora dintre noi.

Versiunea black polish inspira sportivitate avand totodata si un aspect curat, expresiv, dand senzatia ca spitele curg catre exteriorul jantei iar gaurile pentru prezoane induc sentimentul de lejeritate. Arhitectura este de asemenea monobloc, turnata, finisarea este black polish iar dimensiunile disponibile vor fi 6.5Jx15, 7Jx16, 7.5Jx17, 8Jx18.

Cu siguranta Dezent va continua si pe viitor sa dezvolte pentru jantele sale din aliaj, modele cu un design discret si proaspat, intotdeauna la preturi competitive cu a celorlati producatori de jante de pe piata.

Adaugat Marti, 16/04/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>