Colectia de Jante AEZ 2013 - Genua si Genua dark
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Colectia de Jante AEZ 2013 - Genua si Genua dark

Colectia de Jante AEZ 2013 - Genua si Genua dark
Colectia de Jante AEZ 2013 - Genua si Genua dark Colectia de Jante AEZ 2013 - Genua si Genua dark Colectia de Jante AEZ 2013 - Genua si Genua dark

Denumita astfel dupa locul in care s-a nascut marele explorator Cristofor Columb - portul Genova, noile jante premium produse de AEZ special pentru masinile Audi se integreaza perfect in imaginea marcii pentru care au fost proiectate dar si cu motto-ul acesteia - “Vorsprung durch Technik“ (Progres prin tehnologie).

Dupa succesul avut cu modelele anterioare de jante AEZ Antigua si Sydney dedicate BMW sau AEZ Portofino dedicat Mercedes, a venit randul fanilor AUDI sa aibe un produs dedicat lor integral. Compatibilitatea jantei acopera suficient de multe modele care sa o transforme intr-un nou succes iar aici trebuie sa amintim Audi A1, A3, A4, A5 si Q3.

Asa cum era de asteptat pentru un model dedicat, atat varianta high gloss de la Genua cat si varianta black-polish cunoscuta sub denumirea Genua dark, au fost special concepute pentru a se potrivi cu echiparea originala a masinii dvs atat din punct de vedere al prezoanelor cat si ca diametru interior central, in asa fel incat sa fie eliminate elementele suplimentare, binecunoscutele inele de ghidare. Aceasta se traduce printr-un grad de confort ridicat atat la depozitarea rotilor in functie de sezon cat si prin compatibilitatea de 100% cu masina in raport cu butucul central.

Genua, cu un design in 5 spite duble asimetrice, curbate in asa fel incat lumina sa fie reflectata in trepte, completeaza cu succes si eleganta liniile dinamice in care Audi isi creeaza modelele.

AEZ Genua beneficiaza de constructie monobloc turnata si este disponibila in 4 variante de dimensiuni: 7,5x17, 7,5x18, 8,0x18 si 8,0x19 inch. Finisarea la aceste jante aliaj este disponibila atat pe high gloss cat si black polish iar pentru montare se pot folosi cu succes accesoriile originale Audi.

Adaugat Vineri, 15/02/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>