Colaborarea BMW si Pirelli pentru anvelope inovatoare pentru BMW i7
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Colaborarea BMW si Pirelli pentru anvelope inovatoare pentru BMW i7

 

 Colaborarea BMW si Pirelli pentru anvelope inovatoare pentru BMW i7

 

BMW Group si Pirelli au colaborat pentru a realiza noi anvelope P Zero Winter 2 de 20 de inchi pentru BMW Seria 7. Produsul vizeaza etichetarea europeana „Clasa A” pentru rezistenta la rulare, stabilind astfel un nou punct de referinta in materie de anvelope destinate vehiculelor complet electrice. Noua anvelopa de 20 de inchi, realizata in colaborare cu Pirelli, compenseaza dezavantajele anvelopelor de iarna standard, rezultand o autonomie extinsa de pana la 50 km pentru BMW i7 complet electric. Progresele tehnologice specifice pentru Pirelli P Zero Winter 2 pot fi atribuite imbunatatirilor semnificative in modelul si materialul benzii de rulare.

 

anvelope pirelli iarna bmw

 

Performanta de top pentru vehicule electrice

 

Noile anvelope Pirelli ofera soferilor o experienta de conducere exceptionala, cu autonomie extinsa, confort fara compromisuri si performante remarcabile in conditii de iarna pe diferite suprafete. Aceste anvelope sunt special concepute pentru a raspunde cerintelor specifice ale BMW Seria 7, asigurand performanta optima si siguranta.

„Aceasta colaborare intre BMW si Pirelli reprezinta o etapa semnificativa in tehnologia anvelopelor in ceea ce priveste autonomia specifica anvelopelor de iarna”, a declarat dr. Mihiar Ayoubi, Senior Vice President Development Driving Pleasure la BMW Group. „Suntem mandri sa colaboram cu Pirelli pentru a oferi clientilor nostri o experienta de condus exceptionala, care combina nivelul inalt de performanta pe zapada si umed cu un impact pozitiv semnificativ pentru vehiculele noastre complet electrice in timpul iernii. Aceste anvelope exemplifica angajamentul nostru de a impinge mai departe limitele masinilor noastre in fiecare privinta.”

 

anvelope pirelli p zero winter 2

 

Certificarea Star-Mark este garanta performantei BMW

 

Toate anvelopele cu care BMW echipeaza automobilele noi sunt dezvoltate special pentru modelele BMW, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si tehnologie. Prin urmare, primesc Star-Mark specific BMW ca sigiliu de aprobare. Acest demers confirma ca anvelopele indeplinesc cerintele stricte stabilite de BMW, garantand performanta si siguranta optime.

 

Strategia perfect fit de la Pirelli

 

Aceasta colaborare este in concordanta cu strategia Perfect Fit a producatorului Pirelli, care isi propune sa dezvolte anvelope specifice pentru fiecare model de masina cu care vor fi echipate. Anvelopele P Zero Winter 2 sunt un exemplu clar de inovatie si adaptabilitate, oferind performante superioare in orice conditii de iarna.

Anvelopa va fi disponibila pentru BMW Seria 7 incepand cu august 2024. Va urma implementarea acestei noi tehnologii la alte modele BMW viitoare, incepand cu noul BMW X3 in a doua jumatate a anului 2024.

 

anvelope pirelli p zero winter

 

Impactul eco al anvelopelor de Iarna

 

Aceasta noua dezvoltare de la BMW Group si Pirelli s-a aliniat cu obiectivele de sustenabilitate ale celor doua companii prin utilizarea materialelor regenerabile si prin reducerea amprentei de CO2 a fabricilor lor. Acest parteneriat prezinta viziunea comuna a BMW si Pirelli pentru mobilitatea de mediu responsabila si dedicarea lor spre a depasi si mai mult limitele tehnologiei anvelopelor.

In comparatie cu anvelopele de vara, aceste anvelope de iarna au un impact eco defavorabil asupra prestatiilor masinii datorita unei rezistente mai mari la rulare. Acest efect se datoreaza compusilor si modelului benzii de rulare concepute pentru a oferi aderenta superioara pe asfaltul inzapezit si umed. Rezistenta la rulare a unei anvelope conditioneaza forta necesara pentru miscarea de rulare, influentand direct autonomia vehiculelor.

Prin aceasta colaborare, BMW si Pirelli demonstreaza angajamentul lor comun pentru excelenta si inovatie, oferind solutii de anvelope care imbunatatesc performanta vehiculelor electrice, asigurand in acelasi timp siguranta si confort in orice conditii de drum.

 

Sursa: bmw.ro