Bridgestone dezvolta anvelope Potenza Sport personalizate pentru primul SUV electric Maserati
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Bridgestone dezvolta anvelope Potenza Sport personalizate pentru primul SUV electric Maserati

 

Bridgestone dezvolta anvelope Potenza Sport personalizate pentru primul SUV electric Maserati 

 

Bridgestone Americas (Bridgestone), un lider global in anvelope premium si solutii de mobilitate durabila, a fost ales de Maserati pentru a dezvolta anvelope personalizate de 20” pentru primul sau SUV complet electric, Maserati Grecale Folgore. Dupa colaborari recente, inclusiv echipari pentru supercarul Maserati MC20 si Maserati Grecale, Maserati si-a cautat partenerul pe termen lung pentru o anvelopa care sa imbunatateasca capacitatile pe sosea ale primului sau SUV complet electric.

Pe langa un parteneriat de succes pe termen lung, Bridgestone si Maserati impartasesc un angajament puternic pentru electrificare. Anvelopa Bridgestone dezvoltata special pentru noul Maserati Grecale Folgore ofera o performanta cu rezistenta la rulare foarte scazuta, obtinand o clasificare de top A pe eticheta UE. Aceasta contribuie la extinderea autonomiei de 500 km a modelului Maserati Grecale Folgore. 

 

Anvelope de performanta ultra-inalta

 

Compania a raspuns cu anvelope Bridgestone dezvoltate special, anvelopa sa de varf de performanta ultra-inalta. Oferind performante de top in conditii uscate si sustinut de un pachet premium pentru conditii umede, Bridgestone Potenza Sport ENLITEN a fost proiectat special pentru a mentine soferii Maserati Grecale Folgore in control, cu o performanta superioara de manevrare in conditii dificile, atat pe suprafete uscate, cat si umede.

 

 anvelope bridgestone potenza vara

 

Tehnologia ENLITEN pentru performanta si durabilitate

 

Anvelopa personalizata Bridgestone raspunde nevoilor specifice ale Maserati Grecale Folgore si ii imbunatateste performanta datorita utilizarii tehnologiei ENLITEN, abordarea inovatoare a Bridgestone in dezvoltarea anvelopelor. Aceasta combinatie de tehnologii de varf ofera siguranta maxima si performante remarcabile ale anvelopelor pentru jante cu diametrul de 20 inch, in timp ce imbunatateste caracteristicile de durabilitate ale anvelopei.

 

maserati anvelope bridgestone vara

 

Investitii in mobilitatea electrica

 

Printr-o abordare complet integrata, Bridgestone investeste pentru a face mobilitatea electrica mai eficienta si accesibila pentru soferi si flote. Compania este un pionier in anvelope premium si tehnologii de varf pentru vehicule electrice, colaborand cu producatori de vehicule electrice de top si dezvoltand o retea de retail si servicii pregatita pentru vehicule electrice.

 

Maserati si inovatia in domeniul electric

 

De partea sa, Maserati este primul brand italian de lux care lanseaza vehicule 100% electrice, cu angajamentul de a produce versiuni electrice ale tuturor modelelor sale pana in 2025 si exclusiv vehicule complet electrice pana in 2028. In concordanta cu patrimoniul italian profund inradacinat al Maserati, Maserati Grecale Folgore a fost proiectat si produs in Italia, la fel ca si anvelopele sale personalizate Bridgestone Potenza Sport ENLITEN.

 

 anvelope bridgestone potenta electric

 

Tehnologii de dezvoltare inovatoare

 

Tehnologiile proprietare de dezvoltare virtuala a anvelopelor ale Bridgestone au fost combinate cu simulatorul de conducere al Maserati pentru a asigura ca anvelopa personalizata putea fi creata si testata intr-un mediu digital. Aceasta a redus prototiparea si testarea fizica, consumul de materii prime si emisiile de carbon, permitand un timp mai rapid de lansare pe piata.

Vorbind despre acest anunt, Steven De Bock, Vicepresedinte Echipamente Originale la Bridgestone EMEA, a declarat: „Grecale Folgore este o lansare istorica pentru Maserati in calatoria sa de pionierat in electrificare, si suntem foarte mandri sa contribuim la aducerea performantei sale la viata cu anvelopele Bridgestone. Ambele avem un angajament puternic de a accelera tranzitia catre vehicule electrice; este un moment minunat sa vedem colaborarea noastra deschizand noi drumuri in mobilitatea electrica.”

 

Sursa: bridgestoneamericas.com