Anvelope Pirelli Elect Winter - Disponibile pentru 65% din masinile electrice!
Comenzi telefonice 0730 710 764
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...
ANVELOPE - JANTE - VULCANIZARE <> HOTEL ANVELOPE - LIVRARE GRATUITA...

Anvelope Pirelli Elect Winter - Disponibile pentru 65% din masinile electrice!

 

 

Anvelope Pirelli Elect Winter - Dimensiuni disponibile pentru 65% din masinile electrice!

 

 

Anvelopele pentru mașinile electrice, cele aftermarket, încep să se facă din ce în ce mai vizibile în piață. Gama Elect de la Pirelli reprezintă proiectul în care tehnologia de ultima generație a fost folosită pentru a creea anvelope dedicate vehiculelor electrice cât și pentru cele plug-in hybrid. Terenul câștigat de către această gamă de anvelope, în special pe piața aftermarket, se datorează faptului că aceste anvelope au fost inițial omologate ca echipament original pe aceste mașini.

Acum aceste Pirelli Elect Winter, anvelope de iarnă, câștigă teren în piața de cauciucuri, fiind necesare celor ce au achiziționat mașinile noi cu anvelope de vară. Compania Pirelli își dorește ca tehnologia Elect să fie cât mai repede înglobată în toate celelalte game de anvelope pirelli cum ar fi P Zero, Cinturato și Scorpion.

Colaborarea cu producătorii auto dintre cei mai cunoscuți, face ca producția de anvelope pentru acest tip de autoturisme să fie foarte bine dezvoltată, acest lucru asigurând poziționarea în partea superioară a acestei piețe.

Echiparea mașinilor electrice reprezintă, pentru compania Pirelli, un segment nou, dar cunoaște deja o creștere rapidă. Anvelopele Pirelli Elect acoperea peste 65% din piață premium și cu un procent ce depășește 80% din piață prestige.

 

Anvelope pirelli elect 2021

 

 

Anvelope all season Pirelli Elect

Dincolo de denumirea ca echipament original pentru cele mai noi preoiecte ieșite de pe poartă facricilor, creșterea numărului de autovehicule electrice și folosirea acestor anvelope pe tot mai multe mașini care nu folosesc motoare cu ardere internă pe întreagă perioada a anului, i-a făcut pe inginerii companiei să dezvolte proiectul pentru noua generatie de anvelope all season destinate electricelor.

Acesta a fost motivul pentru care, odată cu lansarea acestor anvelope de vară  cu marcajul Elect, a început expansiunea cu pneurile pentru iarnă și all season pentru ”sortimentele” P Zero, Cinturato și scorpion. Pe categoria de SUV, modelul Elect a adus cele mai multe îmbunătățiri, dovadă fiind faptul că acestea au cele mai numeroase omologari.

 

Cauciucuri pirelli elect

 


Punctele forte pentru Pirelli Elect

Pneurile cu marcajul Elect aftermarket au avantaje identice cu cele care sunt echipament original pentru autovehiculele pentru care sunt omologate. Atuurile lor sunt consumul redus de baterie datorită rezistenței reduse la înaintare, stabilitate la cuplul ridicat al motoarelor electrice, dar și capacitatea de a susține masa ridicată unui autovehicul electric față de o masina cu motor convențional. Chiar dacă anvelopele pentru autovehiculele electrice se uzează, cauciucurile aftermarket cu marcaj Elect oferă aceleași performanțe ca și pentru cele omologate ca echipament original.

 

Anvelope pirelli elect

 


Debutul categoriei Elect în aftermarket

Colaborarea între compania Pirelli și producătorii auto renumiți, a dus la integrarea în anvevelopele clasice a tehnologiei Elect, acestea fiind ușor de observat prin marcajul de pe flancul anvelopei.

Aceste parteneriate pe anumite modele auto fac posibilă dezvoltarea continuă a tehnologiei prin care sporesc performanțele anvelopelor, astfel ele adaptându-se noilor cerințe și modelelor noi de mașini.

Conform unor studii făcute, în anul 2021, Pirelli a avut parte de peste 250 de tipuri de anvelope omologate, acest număr reprezentând dublul numărului omologarilor din anul 2022 până în prezent.

Compania Pirelli deține supremația la capitolul omologari de anvelope pentru vehicule electrice și hybrid plug-in. 

 

Adaugat Luni, 17/10/2022
Sursa: pirelli.com