Anvelope & Jante - Cand le inlocuim? De unde cumparam?
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope & Jante - Cand le inlocuim? De unde cumparam?

Anvelope & Jante - Cand le inlocuim? De unde cumparam?

Daca ne-am hotarat sa cumparam anvelope sau jante, trebuie mai intai sa ne uitam in cartea tehnica a masinii unde sunt trecute dimensiunile de anvelope si jante acceptate de producatorul autovehiculului. E bine sa verificam aceste informatii pe anvelopele si jantele de pe autovehicul, mai ales daca nu suntem primul proprietar al masinii. Evitam astfel situatiile neplacute in care cumparam ce scrie in cartea tehnica si ulterior constatam ca pe masina aveam altceva.

Cand le inlocuim ?

Anvelopele se inlocuiesc in functie de conditiile de vreme si de utilizare, fara insa a se depasi limitele de uzura marcate de producator pe banda de rulare a anvelopei sau atunci cand, urmare a neutilizarii indelungate sau utilizarii foarte reduse, apare fenomenul de “imbatranire” (crapaturi pe flanc sau banda de rulare a anvelopei, de regula dupa 5 ani ).

Din cauza costurilor de inlocuire destul de mari, cei mai multi dintre noi ne hotaram cu greu sa inlocuim anvelopele sau jantele la masina cu care de altfel circulam zi de zi, de cele mai multe ori vremea fiind cea care ne determina sa facem acest lucru.

Altfel spus, odata cu venirea iernii si de cele mai multe ori la prima zapada, cei mai multi dintre soferi, daca au pe masina anvelope vara le vor inlocui cu anvelope iarna, urmand ca la primavara sa inlocuiasca anvelopele de iarna cu cele de vara. O parte dintre soferi, pentru a scurta timpii de asteptare la vulcanizari si pentru a reduce pe viitor costurile inlocuirii, aleg sa cumpere si un set nou de jante tabla, sau daca bugetul le permite, un set de jante aliaj, asa incat vor avea doua seturi complete de roti, unul pentru iarna si unul pentru vara.

In mod normal atat jantele de aliaj cat si jantele de tabla se inlocuiesc doar daca au suferit o deteriorare din punct de vedere tehnic, deteriorare care ne impiedica sa circulam in conditii de siguranta cu autovehiculul (ovalizare, deformarea in urma unei lovituri, ruginire in profunzime, etc).

 De unde cumparam ?

Dupa ce am aflat dimensiunile de anvelope sau jante de care avem nevoie urmeaza sa alegem in functie de buget si preferinte producatorul si furnizorul. Va sfatuim sa alegeti un furnizor de anvelope si jante serios unde eventual sa le si puteti monta, astfel incat sa nu fiti nevoit sa va deplasati pentru montaj in alta parte. Va recomandam deasemeni sa nu cumparati in nici un caz second-hand ! Daca la jante “mai merge”, anvelopele trebuie sa fie obligatoriu noi. Nimeni nu arunca niste anvelope “bune”. De calitatea si starea acestora depinde viata dumneavoastra !

Avelope-jante-auto.ro vinde la Preturi Reduse anvelope si jante, marci premium sau de buget, pentru orice tip de autovehicul. Montaj la cumparare in Service Roti autorizat RAR. Livrare in 24 ore oriunde in tara.

Adaugat Marti, 07/05/2013
Sursa: vadrexim.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>