Anvelope Goodyear ElectricDrive 2 - Inovatie si performanta pentru vehicule electrice
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Anvelope Goodyear ElectricDrive 2 - Inovatie si performanta pentru vehicule electrice

 

Anvelope Goodyear ElectricDrive 2 - Inovatie si performanta pentru vehicule electrice

 

Construita pentru performanta durabila

 

Anul acesta, la CES, cei de la Goodyear Tire & Rubber au anuntat lansarea ElectricDrive™ 2, o anvelopa revolutionara conceputa special pentru vehiculele electrice (EV). ElectricDrive 2 reprezinta un salt semnificativ in domeniul anvelopelor, fiind imbunatatita cu materiale durabile si oferind o rezistenta la rulare superioara, impreuna cu o durata de viata mai lunga a benzii de rulare, pentru a maximiza performanta vehiculelor electrice a soferilor.

ElectricDrive 2, aceste cauciucuri Goodyear reprezinta o noua etapa in evolutia pneurilor pentru vehicule electrice. Proiectata pentru a oferi o tractiune imbunatatita pe tot parcursul anului si o durata de viata extinsa a benzii de rulare, aceasta anvelopa inovatoare redefineste standardele de performanta pentru EV-uri. Dezvaluita la CES® 2024 de catre compania Goodyear Tire & Rubber, ElectricDrive™ 2 promite sa maximizeze experienta de condus a soferilor de EV-uri.

 

Anvelope all season Goodyear pentru performanta durabila

 

Tehnologie avansata pentru performanta ridicata

 

Aceste anvelope all season, sunt echipate cu un compus de banda de rulare de lunga durata, care asigura o aderenta optima in toate conditiile de drum. Modelul asimetric al benzii de rulare si peretele lateral aerodinamic imbunatatesc manevrabilitatea si controlul, in timp ce inserturile din spuma SoundComfort Technology® reduc nivelul de zgomot in interiorul vehiculului. Aceste caracteristici tehnologice de ultima generatie garanteaza un nivel ridicat de confort si performanta, indiferent de conditiile de drum.

 

Sustenabilitate integrata

 

Ca parte a angajamentului sau catre sustenabilitate, Goodyear a integrat cel putin 50% materiale durabile in ElectricDrive™ 2. Aceasta initiativa nu numai ca reduce impactul asupra mediului, dar si demonstreaza devotamentul companiei fata de inovatie si responsabilitate sociala. Prin utilizarea materialelor reciclate si regenerabile, ElectricDrive™ 2 reprezinta un pas semnificativ catre o industrie auto mai sustenabila.

 Anvelope vara Goodyear

 

Disponibilitate si variatie

 

ElectricDrive™ 2 va fi disponibila incepând cu luna mai 2024 si va veni intr-o gama diversificata de 17 dimensiuni, adaptate pentru cele mai populare sedanuri si CUV-uri EV, inclusiv modelele Tesla Y, 3 si S, Ford Mustang Mach-E, Chevy Bolt, Audi Q4 e-tron, si multe altele. Cu o oferta variata si inovatoare, Goodyear pune la dispozitie solutii de inalta calitate pentru intreaga gama de vehicule electrice de pe piata.

Prin ElectricDrive™ 2, Goodyear continua sa stabileasca standardele in domeniul acestor anvelope pentru vehiculele electrice, oferind o combinatie perfecta intre performanta, durabilitate si sustenabilitate.

 

Cauciucuri Goodyear disponibilitate si variatie 

Studiu de piata si design avansat

 

Potrivit unui studiu recent al consumatorilor de vehicule electrice realizat de Goodyear, doua dintre cele mai importante caracteristici cautate de acesti proprietari soferi sunt mentinerea unei plimbari linistite si performanta pe drumurile umede. ElectricDrive™ 2 raspunde acestor cerinte prin integrarea tehnologiei SoundComfort®, o bariera fonica inovatoare care reduce zgomotul interior al vehiculului. De asemenea, modelul asimetric de banda de rulare asigura o manipulare increzatoare in conditii variate de drum, fie ca este umed sau uscat.

 

Angajament fata de sustenabilitate

 

David Reese, vicepresedinte al Product Development la Goodyear Americas, subliniaza angajamentul companiei fata de sustenabilitate: "Cu adoptarea continua a vehiculelor electrice, dorim sa satisfacem nevoile consumatorilor si ale pietei cu o anvelopa de inlocuire pentru EV actualizata. Stim ca soferii de EV prioritizeaza performanta si o anvelopa mai durabila. ElectricDrive™ 2 a fost proiectat cu cel putin 50% materiale durabile, concentrându-ne pe oferirea unei tractiuni mai mari si mentinerea unei plimbari linistite."

ElectricDrive™ 2 reprezinta un exemplu clar al inovatiei si angajamentului continuu al celor de la Goodyear fata de satisfacerea nevoilor in schimbare ale pietei auto, oferind o solutie avansata si sustenabila pentru proprietarii de vehicule electrice.