Anvelope Falken AZENIS FK510 - Performanțe la nivel înalt - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !

Anvelope Falken AZENIS FK510 - Performanțe la nivel înalt !


Anvelope Falken AZENIS FK510 - Performanțe la nivel înalt !

 

Anvelope Falken AZENIS FK510 - Performanțe la nivel înalt !

Anvelopele de înalta performanță Falhen AZENIS FK510 oferă stabilitate și manevrabilitate superioare atunci când se rulează la viteze mai mari datorită unui model asimetric al benzii de rulare care optimizează distribuția presiunii pe toată suprafața de contact, precum și un design de profil mai rotund pentru o flexibilitate mai mare a peretelui lateral. În viraje, modelul asimetric distribuie presiunea de contact mai uniform pe toată suprafață benzii de rulare, ajutând șoferul să manipuleze vehiculul, ajutând în același timp și la valorificarea potențialului maxim de performanță al vehiculului.

 În imaginea de mai jos se poate observa distribuția presiunii.

 

Falken Azenis Fk510

 

Anvelopa ultra performantă Falken AZENIS FK510 a obținut încă un premiu după ce a fost declarată câștigătoare în Allgemeiner Deutscher Automobilclub  (ADAC) 2021 în cadrul testului de anvelope vară. Evaluarea „bună” a prestigiosului ADAC urmează o evaluare „extrem de recomandată” atât de la Touring Club Switzerland (TCS), cât și de Austrian Automobile Touring Club (ÖAMTC) în cele mai recente dintre testele lor pentru anvelope de vară. 

Au fost testate anvelope 225/50 R17, potrivite pentru numeroase vehicule de dimensiuni medii precum Audi A4 sau Volkswagen Passat. Rezultatul marchează a doua victorie pentru un model Falken într-un test ADAC de anvelope de vară.

 

Anvelope Falken AZENIS FK510

 

 
Potrivit testerilor ADAC, anvelopele Falken „conving prin echilibrul lor” și oferă „valori de top” pe drumuri umede și uscate, ducând în cele din urmă la scorul maxim de 2,1 (bun). În principalul criteriu al performanței pe teren umed, toate anvelopele au fost supuse la diferite teste, cum ar fi frânarea, acvaplanarea longitudinală și transversală, manevrabilitatea, precum și ghidajul lateral circular. Aceste rezultate au reprezentat 40% din scorul general.  

„Suntem foarte încântați să terminăm în acest segment extrem de competitiv al acestui renumit test”, comentează Andreas Giese, senior manager de planificare produs / planificare corporativă la Falken Tire Europe GmbH. "Încă o dată, am demonstrat că anvelopele Falken îndeplinesc toate cerințele unei anvelope premium."

 

Anvelope Falken AZENIS FK510 SUV

 

Anvelopa a evoluat constant de la lansarea sa din 2016, Falken AZENIS FK510 este acum disponibila în 96 de dimensiuni; de la 17 la 22 inci  aprobat pentru viteze de până la peste 300 km/h.

 

Adaugat Marti, 06/04/2021
Sursa: falkentyre.com, adac.de
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>