Anvelope de top pentru mașinile sport - DUNLOP SP Sport Maxx 060+
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Anvelope de top pentru mașinile sport - DUNLOP SP Sport Maxx 060+

 

Anvelope de top pentru mașinile sport - DUNLOP SP Sport Maxx 060+

 

Dunlop SP Sport Maxx este un brand de anvelope de înaltă performanță produs de către cei de la Dunlop. Acestea sunt proiectate pentru mașini sport, coupe-uri și sedan-uri, oferind o tracțiune excelentă și manevrabilitate de top, indiferent de condițiile meteorologice.

Acestea au o structură internă specializată și o construcție optimizată pentru a oferi stabilitate la viteze mari și reducerea zgomotului la rulare. Sunt anvelope de vară, cu un compus de siliciu cu aderență ridicată, modelul benzii de rulare optimizat și un raport calitate-preț bun. 

Caracteristicile noilor anvelope  DUNLOP SP Sport Maxx 060+

Dunlop SP Sport Maxx 060+ este o anvelopă construită pentru a oferi o tracțiune și manevrabilitate excelentă atât în condiții uscate cât și umede.

Modelul de bandă a Dunlop SP Sport Maxx 060+ este simetric, ceea ce înseamnă că poate fi rotit în orice direcție, oferind o durată mai lungă de viață a benzii. Siliciul din care sunt compuse aceste anvelope cu aderență sporită în anotimpul cald, pe aproape orice tip de astalt, fiind o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelope care pot gestiona o varietate de condiții meteorologice. Modelul benzii de rulare de asemenea include mai multe striații, care oferă o aderență îmbunătățită în condiții umede, ceea ce poate fi important în special pentru șoferii din zone cu multă ploaie.

 

Anvelope vara Dunlop SP Sport Maxx 060+.jpg

 

Un alt aspect important al Dunlop SP Sport Maxx 060+ este construcția sa optimizată, care ajută la reducerea zgomotului de pe drum făcând astfel condusul mai confortabil. Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru șoferii care conduc pe distanțe lungi și doresc o anvelopă care să nu adauge la nivelul de zgomot din interiorul vehiculului.

Structura internă a Dunlop SP Sport Maxx 060+ este de asemenea proiectată pentru a menține forma și stabilitatea anvelopei la viteze mari.

Cu toate acestea, este important de menționat că anvelopele de vară de înaltă performanță, precum aceste anvelope Dunlop, sunt destinate să fie utilizate numai în condiții de vară și nu sunt recomandate pentru a fi utilizate în condiții de iarnă sau frig. Astfel, dacă aveți de gând să utilizați aceste anvelope, asigurați-vă că aveți o alternativă pentru condițiile de iarnă.

De ce anvelopele DUNLOP SP Sport Maxx 060+?

Dunlop SP Sport Maxx 060+ este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelopă cu un raport calitate-preț bun. Dunlop este un producător renumit în industria anvelopelor, cu o experiență de peste un secol în dezvoltarea și fabricarea de anvelope de înaltă performanță. Astfel, cumpărătorul poate fi sigur că investește într-o anvelopă de calitate, cu o durată de viață lungă și performanțe excelente.

 

Cauciucuri Dunlop SP Sport Maxx 060+.jpg

 

Dunlop este un producător renumit de anvelope, cu o experiență de peste un secol în dezvoltarea și fabricarea de anvelope de înaltă performanță. Compania a fost fondată în 1888 în Anglia și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de anvelope din lume. Aceștia oferă o gamă largă de anvelope de iarnă, vară și all season pentru diverse tipuri de vehicule, inclusiv mașini sport, camioane, motociclete și biciclete.

Toate anvelopele Dunlop sunt fabricate cu tehnologie avansată și materiale de calitate, garantând performanță și durabilitate.

Sursa: dunlop.eu