Anvelope All Season - O decizie buna sau nu pentru sezonul de iarna ?
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope All Season – O decizie buna sau nu pentru sezonul de iarna ?

Anvelope All Season – O decizie buna sau nu pentru sezonul de iarna ?

Cu totii stim ca anvelopele all season nu se ridica la acelasi nivel cu anvelopele dedicate special sezonului de vara sau de iarna dupa caz. Si asta indiferent de numele producatorului. Bunaoara, au fost testate cateva modele de anvelope din gama all season pentru a vedea cum stau lucrurile in realitate, atat la rularea pe teren umed sau zapada cat si pe teren uscat la temperaturi ridicate.

In urma testarii, concluzia este ca fabricarea unor anvelope care sa fie comparabile in performante atat cu anvelopele de vara cat si cu cele de iarna este extrem de dificila. In acest sens, singura anvelopa care a primit calificativul “RECOMANDATA” a fost Goodyear Vector 4Seasons care insa a atins doar performante medii in comparatie cu anvelopele de iarna din testele comparative TCS (Touring Club Swisse), anvelope care au obtinut rezultate cel putin convingatoare.

La testele pe zapada doar Goodyear si Kleber au reusit sa atinga, cu mare dificultate insa, performantele pneurilor de iarna. Pe teren umed testele au demonstrat un comportament bun al anvelopelor all season, mai putin in cazul marcii Kleber care a fost mai slaba decat toate celelalte modele testate.

Pe portiunile de drum acoperite de gheata, toate anvelopele testate au fost sub asteptari in comparatie cu anvelopele de iarna din aceleasi clase. De asemenea, pe sectoarele de drum uscat, doar Vredestein poate rivaliza cu anvelopele de vara, restul avand diferite neajunsuri  pe care soferii trebuie sa le inteleaga atunci cand aleg sa isi echipeze masinile cu ele. Nu acelasi lucru se poate spune despre aceeasi anvelopa Vredestein la rularea pe zapada, unde a obtinut cele mai slabe performante.

In privinta consumului de carburant s-a constatat o surpriza prin faptul ca rezultatele au aratat o diferenta de doar 4% comparativ cu anvelopele de vara remarcandu-se de altfel si o rezistenta buna la uzura.

In final, s-a dovedit practic ca nici o anvelopa all season nu este buna in toate privintele, neprimind mult ravnitul calificativ “ FOARTE RECOMANDATA” din partea celor de la Touring Club Swisse in urma testelor facute pe  anvelope.

Adaugat Marti, 05/02/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>