Anvelope ROSAVA - Vara, Iarna, All Season - Vadrexim.ro
Comenzi telefonice 0730 710 764
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute
+24 ANI DE EXPERIENTA +200.000 CLIENTI +1.000.000 ANVELOPE & JANTE Vandute

Anvelope ROSAVA

Cauciucuri ROSAVA - Vara, Iarna, All Season. +MONTAJ +Oferte cu Livrare GRATIS...

Anvelope VARA - 185/70 R14
ROSAVA ITEGRO - 88 H
Tip auto: Autoturism
D
C
72db A B C
Pret cu TVA:
160,01 RON
Anvelope ROSAVA - 185/70 R14 ITEGRO - 88 H - Anvelope VARA

Anvelope ROSAVA - Detalii oferta

Anvelope ROSAVA la pret redus, anvelope iarna ROSAVA, anvelope vara ROSAVA si anvelope all season ROSAVA cu M+S pentru cele mai cunoscute tipuri de autovehicule. Vanzari anvelope ROSAVA de vara sau iarna ieftine noi, online sau direct din depozitele noastre, DOT Recent, livrare gratis. Fii atent si la anvelope Rosava promotii, promotii jante sau alte reduceri de pret la anvelope Rosava de black friday! Montaj anvelope si jante la cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, Service Roti autorizat RAR. Livrare anvelope in 24-72 ore oriunde in tara!
Oferta noastra de anvelope cuprinde atat anvelope de vara sau iarna cat si anvelope all season, iar pentru a circula in conditii de siguranta maxima va recomandam sa alegeti anvelopele in functie de sezonul in care urmeaza sa le utilizati precum si conform cerintelor din cartea tehnica a autovehiculului. Inainte de a comanda anvelopele ar fi bine sa verificati si dimensiunea vechilor anvelope de pe autovehicul. Veti evita astfel situatiile in care in cartea tehnica scrie o dimensiune iar pe masina aveti alta dimensiune de anvelope intrucat, de exemplu, vechiul proprietar a schimbat jantele originale. Oricum sunt destule situatii in care un autovehicul poate avea mai multe variante de echipare pentru roti si atunci verificarea dimensiunilor de pe vechile anvelope si jante ramane singura modalitate pentru a sti cu exactitate daca alegerea facuta este sau nu corecta. Pentru comenzi rapide de anvelope si jante auto puteti utiliza si formularul din pagina Contact & Comenzi! [...] Mai multe informatii...
Istoria producatorului de pneuri ROSAVA din Ucraina incepe cu unitatea de anvelope Belaya Tserkov infiintata in 1972. Conform listei publicate de jurnalul autoritar Tire Business, compania Rosava fost inclusa in clasamentul mondial al producatorilor de pneuri pentru prima data in 2011. Anvelopele Rosava sunt populare in Ucraina si in strainatate, deoarece sunt concepute pentru a rezista conditiilor climatice variabile si imprevizibile ale regiunii. Compania detine un portofoliu extins de anvelope concepute pentru aproape toate tipurile de vehicule, utilaje agricole, de constructii, militare si alte masini. De-a lungul istoriei sale de cincizeci de ani, Rosava a castigat o experienta extraordinara si a dezvoltat tehnologii unice. Compania prezinta un portofoliu extins de tipuri de anvelope care se descurca bine vara si iarna.
WhatsApp Vadrexim