Anvelope Dunlop WINTER RESPONSE 2 - Model nou pentru iarna 2013-2014
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope Dunlop WINTER RESPONSE 2 - Model nou pentru iarna 2013-2014

Anvelope Dunlop WINTER RESPONSE 2 - Model nou pentru iarna 2013-2014

Producatorul de anvelope premium DUNLOP ne-a pregatit un nou produs menit sa ne ajute sa trecem mai usor peste conditiile grele din trafic care apar pe perioada iernii.

Dunlop Winter Response 2, caci despre el este vorba, vine cu un set de imbunatatiri fata de modelul precedent prin faptul ca ofera o aderenta mai buna pe zapada si gheata, mai ales in momentul abordarii unor curbe ceva mai stranse, tractiune mai buna pe zapada, franare mai eficienta atat pe zapada cat si pe carosabil umed, o reducere semnificativa a riscului de aparitie a acvaplanarii si bineinteles economisirea de carburant.

Toate aceste imbunatatiri sunt oferite de noile caracteristici de constructie cum ar fii densitatea lamelelor din blocurile de profil, lamelele 3D orientate la 45 de grade in umerii anvelopei, ghidajul de zapada opus orientarii directionale, banda de rulare cu profil in forma literei V sau flancurile cu constructie aerodinamica.

Normele de etichetare a performantelor pentru noul model de anvelope Dunlop Winter Response 2 ating nivelul C in cazul consumului de combustibil si nivelul B in cazul aderentei pe teren umed pentru mai mult de jumatate dintre dimensiunile fabricate, fiind practic mai performante cu aproximativ 30% decat modelul anterior.

Dunlop Winter Response 2 acopera gama de dimensiuni uzuale pe 14 si 15 inch, cele mai multe avand clasa de viteza T (190 km/h) si intr-un singur caz H (210 km/h) iar incepand cu luna august, acestea vor fii disponibile in gama completa pentru toti clientii. Productia acestui nou model de anvelope iarna se face in mai multe locatii din Europa, cum ar fi fabricile Sava si Debica sau locatiile din Amiens, Riesa si Wittlich.

Adaugat Marti, 04/06/2013
Sursa: dunloptires.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>