Anvelope Bridgestone Ecopia EP150 si Nissan LEAF - Calatorie fantastica
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope Bridgestone Ecopia EP150 si Nissan LEAF - Calatorie fantastica

Anvelope Bridgestone Ecopia EP150 si Nissan LEAF - Calatorie fantastica
Anvelope Bridgestone Ecopia EP150 si Nissan LEAF - Calatorie fantastica

Calatoria “Oranje Trophy” inceputa in data de 14 iunie in Amsterdam a inceput deplasarea prin Polonia si apoi Ucraina unde caravana insotita de 30 de automobile cu fani a urmarit meciul de fotbal al echipei Olandei in cadrul CE 2012. Actorii principali au fost trei masini elecrice Nissan Leaf care apoi si-au continuat traseul prin Rusia catre nordul Finlandei, apoi Norvegia, Suedia, Danemarca si la final Londra pe 26 iulie, asistand la ceremonia de deschidere a JO 2012. Calatoria celor trei masini electrice este practic un record prin prisma faptului ca au fost parcursi 12500 de kilometrii prin 10 tari in 42 de zile. Ceea ce este cu adevarat remarcabil, aceasta este distanta cea mai lunga parcursa de aceste autovehicule electrice intr-o perioada atat de scurta. Aceasta performanta a fost posibila si datorita noilor anvelope Bridgestone Ecopia EP150 la dimensiunea 205/55R16 91V.

Dupa incheierea cu succes a calatoriei, Kevin Kooijman, unul dintre cei care au condus una din masinile Nissan Leaf a declarant ca anvelopele Bridgestone Ecopia EP150 si-au dovedit calitatile atat pe teren umed cat si pe teren uscat in ciuda conditiilor meteo intalnite pe durata deplasarii. De asemenea, acesta a declarant ca datorita rezistentei scazute la rulare pe aceste anvelope, au fost capabili sa mareasca considerabil distanta dintre punctele de reincarcare. In acest scop, cele trei masini Nissan Leaf au folosit un sistem portabil rapid de incarcare al bateriilor care foloseau tehnologia DBT CEV. Tehnologia permite o incarcare de pana la 80% din capacitatea bateriei in maxim 30 de minute astfel incat vehiculele sa poate parcurge pana la 130 de km cu o reincarcare si aproximativ 600 de km pe zi.

Producatorul Nissan, prin primul model 100% electric LEAF, a ales sa foloseasca anvelope vara Bridgestone Ecopia EP150 ca varianta de prim montaj pentru cea care a devenit deja Masina Europeana a anului 2011. Anvelopa de vara Ecopia EP150 este o anvelope din gama eco-friendly a celor de la Bridgestone si au fost gandite astfel incat prin rezistenta scazuta la rulare sa ofere performante optime in economia de combustibil sau dupa caz, de energie, in cazul autovehiculelor electrice.

Bridgestone Ecopia EP150 va deveni o anvelopa emblematica pentru cei care fac eforturi in directia salvarii mediului inconjurator datorita inaltei tehnologii japoneze imbinata cu NanoPro-Tech ™  si cu puterea inovatoare a inginerilor companiei. Gert Meylemans, Senior Manager al Biroului European de Comunicatii Bridgestone Europa a declarat ca producatorul de anvelope Bridgestone este mandru ca a avut ocazia sa faca parte din aceasta echipa prin al carei rezultat s-a demonstrat eficienta masinilor electrice pe distante lungi si datorita anvelopelor cu care acestea au fost echipate.

Adaugat Luni, 17/09/2012
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>