Yokohama lanseaza doua noi modele de anvelope UHP din gama Advan !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Yokohama lanseaza doua noi modele de anvelope UHP din gama Advan !

Yokohama lanseaza doua noi modele de anvelope UHP din gama Advan !
Yokohama lanseaza doua noi modele de anvelope UHP din gama Advan ! Yokohama lanseaza doua noi modele de anvelope UHP din gama Advan ! Yokohama lanseaza doua noi modele de anvelope UHP din gama Advan !

Yokohama Tire Corporation a introdus inca doua noi modele de anvelope vara cu caracteristici ultra peformante in gama Advan: Yokohama Advan Neova AD08 R si Yokohama Advan Sport V105.

Directorul departamentului de marketing si planificare produse de la Yokohama, Andrew Briggs a precizat ca noile modele de anvelope din gama Advan au un desing inspirat din motorsport, beneficiind de compusi noi, inovatori care ajuta la imbunatatirea tractiunii pe teren umed sau uscat.

Modelul Advan Sport V105 a fost proiectat si dezvoltat la Nurburgring in la celebrul complex de curse din Germania. Acest model de anvelopa de vara va fii produs in 55 de dimensiuni cu diametre cuprinse intre 17 si 20 de inch. De mentionat ca in cadrul ceremoniei de lansare, au fost deja prezentate 13 dimensiuni.

In privinta modelului Advan Neova AD08 R se stie ca acesta urmeaza sa fie produs in 37 de dimensiuni cu diametre cuprinse intre 15 si 19 inch din care 10 modele au fost deja prezentate la lansarea oficiala. Umreaza ca in decursul acestei veri si celelalte 27 de dimensiuni sa fie lansate si distribuite pe piata.

Dezvoltatorii de la Yokohama au declarat ca noile modele de anvelope vin cu o serie de accesorii pentru o mare varietate de vehicule cu caracter sportiv, de altfel lucruri special gandite pentru soferii care doresc sa aiba parte de cel mai inalt grad de precizie, manevrabilitate si nu in ultimul rand, aderenta.

Noile anvelope din gama Advan au printre compusi sai inovatori si ulei de portocale, ingredient care ofera o tractiune optima. Potrivit declaratiilor facute de Andrew Briggs, noile modelele Advan Sport V105 si Advan Neova AD08 R au fost proiectate de expertii europeni pentru a oferi consumatorilor un drum silentios in conditii de confort ridicat si in aceleasi timp sa ajunga la un grad cat mai ridicat de aderenta atat pe teren umed cat si pe teren uscat.

Experienta si tehnologia venita din motorsport au fost inglobate cu succes in realizarea acestor anvelope tocmai pentru a garanta siguranta maxima in timpul rularii la viteze mari si pentru a oferi capacitati ridicate in manevrarea anvelopei.

Adaugat Luni, 12/08/2013
Sursa: yokohamatire.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>