VREDESTEIN Wintrac Xtreme S - Anvelope de iarna ultraperformante !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

VREDESTEIN Wintrac Xtreme S - Anvelope de iarna ultraperformante !

VREDESTEIN Wintrac Xtreme S - Anvelope de iarna ultraperformante !
VREDESTEIN Wintrac Xtreme S - Anvelope de iarna ultraperformante ! VREDESTEIN Wintrac Xtreme S - Anvelope de iarna ultraperformante !

Luna trecuta Apollo Vredestein a lansat cel mai nou model de anvelope de iarna de ultraperformanta: Vredestein Wintrac Xtreme S. Anvelopa Wintrac Xtreme S a fost proiectata in cooperare cu casa italiana de design Giugiaro, cooperare care a asigurat de altfel si succesul modelelor Ultrac Sessanta sau a mai noului Ultrac Vorti. Lansarea acestei anvelope a avut loc chiar la Turin, locul in care se afla sediul companiei Italdesign Giugiaro, pentru a celebra cei 15 ani de colaborare intre cele 2 companii.

Fiind inlocuitoarea anvelopei Wintrac Xtreme, noua venita Wintrac Xtreme S a fost conceputa pentru a contracara conditiile grele de deplasare din sezonul rece. Cu aderenta sa superioara si precizia cu care mentine directia de deplasare, anvelopa Wintrac Xtreme S va fi extrem de sigura pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau noroi si va oferi de asemenea un comportament foarte bun pe carosabilul rece indiferent daca acesta este umed sau uscat. Tehnologia de blocare a canelurilor interioare (ISLT) duce anvelopa la un nivel si mai ridicat, asigurand mentinerea stabilitatii si la viteze foarte mari.

Aderenta si tractiunea sunt puse in valoare de numarul mare de caneluri aflate pe banda de rulare si care sunt de doua tipuri: blocul central cu caneluri drepte care sa ofere tractiune maxima si distanta mai mica de franare pe zapada sau gheata si blocurile cu caneluri in zig-zag de pe umerii anvelopei care sa asigure o manevrare facila pe suprafetele alunecoase.

Cele doua caneluri late de pe banda de rulare combinate cu cele in forma literei V din sectiunea centrala dreneaza foarte eficient apa de sub anvelopa imbunatatind considerabil comportamentul pe suprafetele ude. Pe langa inscriptia M+S, anvelopa mai prezinta pe lateral si pictogramele care infatiseaza trei varfuri muntoase cu un fulg de zapada la interior, lucru care ofera posibilitatea ca aceasta sa poata fii vanduta ca anvelopa de iarna oriunde in lume.

Noile anvelope iarna Vredestein Wintrac Xtreme S sunt ideale pentru conditiile de iarna datorita tehnologiei de blocare a canelurilor interioare (ISLT) asigurand totodata si o stabilitate superioara a anvelopei atat pe timp ploios cat si pe drumurile neacoperite de zapada. Aceasta tehnologie mareste rigiditatea canelurilor in viraje datorita faptului ca acestea se unesc sub presiunea exercitata de masina. Totodata, tehnologia ofera un raspuns mai bun al directiei si per total o mai buna manevrabilitate in cazul schimbarilor bruste de directie.

In compozitia benzii de rulare s-au folosit polimeri imbunatatiti dar si o generatie noua de silan care va mari semnificativ rezistenta in timp a anvelopei oferind un condus confortabil pe un numar mai mare de kilometri. Aceasta noua reteta contribuie si la miscorarea rezistentei la rulare a anvelopei.  

Modelul Vredestein Wintrac Xtreme S este disponibil pe urmatoarele tipodimensiuni:

215/65 R 16 98 H, 205/55 R 16 94 V XL, 215/60 R 17 96 H, 225/55 R 17 101 V XL, 245/50 R 18 104 V XL

245/40 R 18 97 Y XL, 235/45 R 19 99 V XL, 235/40 R 19 96 Y XL, 245/40 R 19 98 Y XL, 275/35 R 19 100 Y XL

245/35 R 20 95 Y XL, 275/30 R 20 97 Y XL

Adaugat Duminica, 14/07/2013
Sursa: vredestein.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>