Top ANVELOPE VARA pentru dimensiunea 205/55 R16 - Teste ADAC in 2013
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Top ANVELOPE VARA pentru dimensiunea 205/55 R16 - Teste ADAC in 2013

Top ANVELOPE VARA pentru dimensiunea 205/55 R16 - Teste ADAC in 2013
Top ANVELOPE VARA pentru dimensiunea 205/55 R16 - Teste ADAC in 2013 Top ANVELOPE VARA pentru dimensiunea 205/55 R16 - Teste ADAC in 2013

Poate cea mai intalnita dimensiune in domeniul echiparii autovehiculelor cu anvelope este 205/55R16, intalnita la aproximativ 30% dintre masinile comercializate, masini care fac parte din clasele medii si compacte si care sunt practic cele mai multe ca volum de vanzari la nivel european.

Pentru testele de anul acesta, cei de la ADAC au ales 15 modele diferite de anvelope la dimensiunea specificata. Una din concluziile bune ale acestui test este ca niciuna dintre anvelopele testate nu a primit calificative sub “SATISFACATOR” ceea ce denota faptul ca interesul constructorilor de anvelope in a produce lucruri de calitate este tot mai mare.

Conform testarii, cele mai sigure anvelope vara sunt Continental Conti Premium Contact 5, cele mai rezistente la uzura sunt anvelopele Goodyear Opti Grip si Dunlop SP Sport Fast Response iar cel mai bun comportament pe asfalt uscat l-au avut anvelopele Dunlop SP Fast Response.

Anvelopele Bridgestone Turanza T001 au indicat un nivel ridicat de siguranta in deplasare si o buna economie de carburant iar pneurile Semperit Speed Life ofera cel mai bun raport intre pretul lor si caracteristicile pe care acestea le ofera.

Din cauza comportamentului slab pe carosabil umed, 10 modele din cele 15 testate la aceasta dimeniune au primit calificativul “SATISFACATOR”. Testul a mai dovedit ca in anumite cazuri sunt probleme cu rezistenta la uzura, aceasta fiind mai mica decat ar fii normal.

Cele mai slabe anvelope din testul efectuat pe teren umed s-au dovedit a fi Kumho Ecsta HM si Nexen N800 acestea fiind depunctate si din cauza uzurii accentuate in urma testarii.

Specialistii ADAC  au scos in evidenta performantele foarte bune in conditii de sosea acoperita cu apa a anvelopelor de vara Yokohama C drive 2 si Uniroyal Rain Expert.

Pentru cei care doresc sa foloseasca anvelope eficiente in privinta economiei de carburant, ADAC indica anvelopele Pirelli P7 Cinturato sau Hankook Kinergy ECO K425 drept cele mai viabile solutii in acest sens iar pentru cei care efectueaza deplasari foarte lungi si urmaresc sa foloseasca anvelope cu rezistenta ridicata la uzura, Pirelli P7 Cinturato si C Formula sunt cele mai bune solutii. Cel mai bun nivel de zgomot la rulare l-au avut anvelopele Yokohama C drive 2 si Pirelli P7 Cinturato.

Adaugat Vineri, 28/06/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>