Surpriza in campionatul national de raliuri Dunlop - Mihai Leu revine pe circuit in etapa 6 de la Arad !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Surpriza in campionatul national de raliuri Dunlop - Mihai Leu revine pe circuit in etapa 6 de la Arad !

Surpriza in campionatul national de raliuri Dunlop - Mihai Leu revine pe circuit in etapa 6 de la Arad !
Surpriza in campionatul national de raliuri Dunlop - Mihai Leu revine pe circuit in etapa 6 de la Arad ! Surpriza in campionatul national de raliuri Dunlop - Mihai Leu revine pe circuit in etapa 6 de la Arad !

La sfarsitul acestei saptamani, in intervalul 23-25 august, va avea loc la Arad etapa cu numarul sase a campionatului national de raliuri Dunlop, etapa la care s-au inscris deja 44 de echipaje. Printre cei inscrisi la Raliul Aradului Atrium Mall 2013 se numara atat pilotii cu vechi state in aceasta competitie dar si cateva surprize.

Cu un coeficient de 1.2, etapa de la Arad a atras numerosi participanti dar si pe principalii piloti ai campionatului, de altfel ocupantii primelor zece locuri ai clasamentului general fiind asteptati sa ia startul in aceasta dificila etapa.

Pe lista celor inscrisi in aceasta etapa figureaza si numele a doi dintre pilotii care conduc masinile de deschidere. Astfel, revenind dupa multi ani de absenta, marele sportiv Mihai Leu va conduce un Mitsubishi Lancer Evo 6. Un alt nume important este chiar Gheorghe Falca, primarul Aradului. Acesta se va afla tot la volanul unei masini de deschidere, un Mitsubishi Lancer Evo 8.

Traditional deja, Raliul Aradului atrage multi competirori din tara vecina, Ungaria. In afara de Gergo Szabo pe Mitsubishi Lancer Evo 10 si David Botka pe Mitsubishi Lancer Evo 9 R4 care au participari multiple in CNR Dunlop, anul acesta la linia de start vor mai fii inca trei echipaje unguresti care vor concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 3 respectiv doua modele Lada.

Dar nu doar din Ungaria vor veni pilotii straini. Todor Slavov din Bulgaria, alaturi de un alt echipaj, este unul dintre cei mai rapizi piloti de raliuri bulgari, cea mai buna clasare a sa fiind un loc 3 obtinut la WRC 2010, clasamentul Junior. La vremea respectiva, acesta a devansat mai multi piloti cu experienta, printre ei aflandu-se Jeremi Ancian, Karl Kruuda si Thierry Neuville.

In 2008, aflat in programul Pirelli Star Driver, bulgarul i-a avut ca si contracanditati pe Martin Prokop, Andreas Aigner, Jarkko Nikara, Michail Kosciuszko si pe acelasi Thierry Neuville. La Arad, Todor Slavov va alerga pe un Renault Clio R3 in cadrul clasei 5, avandu-i ca adversari pe Alexandru Filip si Adrian Raspopa. Din pacate va lipsi de la Arad chiar castigatorul acestei clase de la Sibiu, Sebastian Barbu.

Raliul de la Arad va inregistra si o premiera prin participarea lui Marco Tempestini pe un Ford Fiesta in configuratia R5 asta dupa ce lansarea oficiala a acestui nou model nu este mai veche de o luna de zile. In concurs mai sunt inscrise si doua modele S2000, mai exact Skoda Fabia pilotata de Dan Gartofan si Peugeot 207 pilotat de Francois Delecour.

Startul in Raliul Aradului Atrium Mall 2013 se va da vineri, 23 august, odata cu prezentarea oficiala a echipajelor. Sunt prevazute 13 probe speciale in lungime totala de 414,15 km, iar alegerea celor mai potrivite anvelope pentru fiecare dintre aceste probe va fi destul de dificila si in acelasi timp foarte importanta in economia intregii etape. Probele se vor parcurge sambata 24 august si duminica 25 august 2013.

Adaugat Marti, 20/08/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>