SA NE ECHIPAM DIN TIMP MASINA CU Anvelope de IARNA - Vadrexim
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !

SA NE ECHIPAM DIN TIMP MASINA CU Anvelope de IARNA!

SA NE ECHIPAM DIN TIMP MASINA CU Anvelope de IARNA!
SA NE ECHIPAM DIN TIMP MASINA CU Anvelope de IARNA! SA NE ECHIPAM DIN TIMP MASINA CU Anvelope de IARNA!


SA NE ECHIPAM DIN TIMP MASINA CU Anvelope de IARNA!


Se apropie sezonul rece...si cel mai bine ar fi sa ne echipam din timp masina cu anvelope de iarna!

AVANTAJELE ar fi multiple: 

1. vom evita sa asteptam la cozi interminabile, 
2. acum vom gasi cele mai bune preturi la anvelope intrucat in full sezon acestea vor creste destul de mult...intre 10% si 20%, 
3. daca avem drumuri de facut in zone montane e posibil sa avem surpriza ca temperaturile sa fie sub 0 grade Celsius in curand iar cum pericolul de polei va fi iminent vom ramane fara talon in caz de accident sau daca ne opreste politia in trafic chiar daca nu a nins inca!

Comparativ cu anvelopele de vara, cele de iarna va ofera siguranta sporita - in special la franare – pe timp rece, pe drumuri ude sau acoperite cu gheata si zapada. Utilitatea cauciucurilor de iarna se observa, in special, dupa ce temperatura scade sub 7 grade Celsius. Iarna sunt portiuni de drum umede si alunecoase, iar anvelopele de iarna pot asigura o mult mai buna aderenta. 

De exemplu, in cazul unui autoturism standard, care ruleaz─â cu 100 km/h pe un drum ud, la o temperatura exterioara de 20 grade Celsius, distanta de franare cu anvelope de iarna va fi de 72 de metri, iar cu anvelope vara de 69 metri. Daca temperatura scade sub 7 grade Celsius, vehiculul cu anvelope de iarna se va opri in 67 de metri, iar cel cu de vara in cel putin 71 de metri.

Un automobil similar, care circula cu 50 km/h pe un drum acoperit cu zapada, va fi ajutat de cauciucurile de iarna sa se opreasca in 35 de metri, in timp ce, cu anvelopele de vara, masina va frana in 43 de metri. De cele mai multe ori, acei metri in plus pot insemna evitarea unui accident sau chiar salvarea unor vieti. 

Puteti plasa comanda online pentru ANVELOPE IARNA sau jante  din aliaj sau tabla urmand ca noi sa va sunam pentru confirmare si apoi sa vi le trimitem direct acasa prin curier rapid, sau puteti veni direct la punctul nostru de lucru din strada LUICA Nr. 8, Sector 4, Bucuresti si veti pleca cu masina "incaltata" pentru iarna! 

LIVRARE 100% GRATIS de la 4 produse noi ORIUNDE IN TARA in 24-72 ore !

Adaugat Vineri, 15/09/2017
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>