Raliul Sibiului - Lupta din Campionatul European de Raliuri 2013 continua pe 25 si 27 iulie !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Raliul Sibiului - Lupta din Campionatul European de Raliuri 2013 continua pe 25 si 27 iulie!

Raliul Sibiului - Lupta din Campionatul European de Raliuri 2013 continua pe 25 si 27 iulie!
Raliul Sibiului - Lupta din Campionatul European de Raliuri 2013 continua pe 25 si 27 iulie! Raliul Sibiului - Lupta din Campionatul European de Raliuri 2013 continua pe 25 si 27 iulie! Raliul Sibiului - Lupta din Campionatul European de Raliuri 2013 continua pe 25 si 27 iulie!

Calendarul Campionatului European de Raliuri din 2013 continua cu noua etapa programata intre 25 si 27 iulie la Sibiu pe un traseu de macadam si asfalt, avand si probe speciale pe timpul noptii.

La startul Raliului Sibiului vor participa nume importante din campionatul national dar si castigatori ai unor competitii de nivel mondial. Pentru uzina Skoda, cu a sa Fabia Super 2000, va alerga campionul Cehiei in 2012 si actualul lider al Campionatului European, Jan Kopecky.

Bryan Bouffier, campion al Poloniei si al Frantei sau François Delecour, vicecampion mondial si campion al Romaniei vor concura impotriva actualului lider, amandoi pe cate o masina Peugeot 207 S2000. Vor mai lua startul Jean Michel Raoux, campion in IRC care va pilota tot un Peugeot si Lin Yuan Hu, campion in Taiwan care va concura pe o Dacia Logan.

Imediat dupa antrenamentele libere care vor incepe joi dimineata de la orele 8, pilotii prioritari vor trebui sa stabileasca cel mai bun timp prin parcurgerea in sens invers a traseului de 3,42 km.

Castigatorul va putea sa isi aleaga pozitia de start a primei zile de concurs, urmand ca restul sa ocupe locurile conform timpilor obtinuti in calificari. De precizat ca pozitia ocupata la start poate fi de importanta majora pe macadam in situatia in care nu ploua pentru ca suprafata respectiva se curata relativ repede.

Dintre cei care au castigat la Sibiu in cadrul CNR Dunlop, ii putem enumera pe Marco Tempestini cu a sa Skoda Fabia S2000 dar si pe Gergo Szabo si Bogdan Marisca. Pentru victoria in ERC Production Cup  se vor intrece dublul capion mondial Toshi Arai pe un Subaru Impreza R4 STI  si Vitaliy Pushcar pe un Lancer Evo X.

In acest an sunt programate doua probe speciale pe timp de noapte, la Paltinis si Santa, pentru vineri seara. Prima zi are programata nu mai putin de 7 probe speciale care insumeaza impreuna 95,84 km iar speciala pe timp de noapte de la Paltinis are 9 km pe asfalt, pilotii folosind se pare anvelope si setari de macadam.

Pentru sambata sunt programate alte 7 probe din care una pe asfaltul de la Sadu, proba care va trebui percursa de 2 ori. Tot de 2 ori va fii parcursa si celebra proba speciala Gatu Berbecului, cea mai lunga din acest raliu avand 30 de km.

Ocupantele primelor doua locuri din ERC Ladie’s Trophy, Ekaterina Stratieva si Molly Taylor, se vor intrece si la Sibiu pentru obtinerea a cat mai multe puncte. Daca Ekaterina Stratieva  a mai participat in trecut la acest raliu si a recunoscut ca macadamul nu este cea mai buna suprafata pentru ea, australianca Molly Taylor se va afla pentru prima oara la acest raliu.

Fiind etapa cu numarul sapte a Campionatului European de Raliuri, Raliul Sibiului este si etapa in Campionatul National de Raliuri Dunlop, unde pilotii locali precum Bogdan Marisca, Dan Gartofan, Edy Keleti sau Vali Porcisteanu vor incerca sa se impuna. Pregatiti de cursa sunt si pilotii din clasa cu tractiunea pe doua roti, Adi Raspopa, Sebastian Barbu si Alex Filip.

Programul etapei va incepe joi, 25 iulie ora 20 cu parada masinilor in Piata Mare a Sibiului.

Startul festiv va fi dat la ora 20:30 din Piata Mica din Sibiu iar sosirea este programata pentru sambata 27 iulie ora 19 in aceeasi locatie. Cartierul general al evenimentului va fii amplasat in Piata Mica din Sibiu iar parcul de service in Piata Mare.

In cateva cifre, evenimentul se prezinta in felul urmator:

- s-au inscris 69 de echipaje

- sunt programate 14 probe speciale

- lungimea probelor speciale din prima zi de concurs este de 95,84 km iar cele din a doua zi totalizeaza 120,5 km

- probele de legatura totalizeaza 323,51 km

- in total se vor parcurge 539,85 km

- suprafata de concurs este formata 80% din macadam si 20% din asfalt.

Adaugat Luni, 22/07/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>