Producatorul de anvelope PIRELLI ramane in Formula 1 pentru urmatorii trei ani !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Producatorul de anvelope PIRELLI ramane in Formula 1 pentru urmatorii trei ani !

Producatorul de anvelope PIRELLI ramane in Formula 1 pentru urmatorii trei ani !
Producatorul de anvelope PIRELLI ramane in Formula 1 pentru urmatorii trei ani ! Producatorul de anvelope PIRELLI ramane in Formula 1 pentru urmatorii trei ani !

Consiliul Mondial al Sporturilor cu Motor a adoptat decizia de confirmare a producatorului Pirelli ca unic furnizor de anvelope pentru Campionatul Mondial de Formula 1, reinnoindu-se astfel contractul de colaborare pe urmatorii trei ani incepand cu anul competitional 2014. 

Pirelli, consiliul mondial al sporturilor si echipele angrenate in campionat, au lucrat la imbunatatirea conditiilor de siguranta si marirea performantei in Formula 1, lucru care a adus anumite modificari notabile ale Regulamentului Sportiv in Formula 1 cu privire la testarea anvelopelor.

Aceste modificari vor permite fabricantului italian sa-si continue cu succes respectarea acordului de unic furnizor de pneuri al Campionatului Mondial de Formula 1, la cel mai inalt nivel pentru motorsport.

Noile reguli obligatorii cu privire la testarea anvelopelor incepand cu sezonul 2014 sunt urmatoarele:

1. Din cele 12 zile de teste din presezon, conform Regulamentului Sportiv adoptat pentru 2014, o zi va fi dedicata in intregime testarii anvelopelor pentru ploaie;

2. In timpul sezonului, asa cum este prevazut in Regulamentul Sportiv pe 2014, fiecare echipa are la dispozitie opt zile de teste din care o zi trebuie dedicata exclusiv testarii anvelopelor. Mai exact, in decursul celor opt zile de teste din sezon, maxim doua echipe in aceeasi zi, asistate de inginerii de la Pirelli, isi vor concentra atentia doar pe testele de pneuri .

Fabricantul italian Pirelli va continua astfel sa stabileasca specificatia cauciucurilor iar in stransa cooperare cu echipele din concurs si Federatia Internationala de Automobilism sa se ocupe de aspectele legate de dezvoltarea lor respectand cadrul parametrilor stabiliți prin Regulamentele Sportive si Tehnice ale Formulei 1.

Ca o completare, Federatia Internationala de Automobilism si Pirelli au cazut de acord sa discute despre un eventual parteneriat al campaniei de siguranta rutiera FIA Action for Road Safety.

Adaugat Joi, 27/02/2014
Sursa: topgear.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>