Producatorul de anvelope DUNLOP va echipa noul Opel Monza si isi prelungeste contractul cu ADAC !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Producatorul de anvelope DUNLOP va echipa noul Opel Monza si isi prelungeste contractul cu ADAC !

Producatorul de anvelope DUNLOP va echipa noul Opel Monza si isi prelungeste contractul cu ADAC !
Producatorul de anvelope DUNLOP va echipa noul Opel Monza si isi prelungeste contractul cu ADAC ! Producatorul de anvelope DUNLOP va echipa noul Opel Monza si isi prelungeste contractul cu ADAC ! Producatorul de anvelope DUNLOP va echipa noul Opel Monza si isi prelungeste contractul cu ADAC !

ADAC, cel mai cunoscut auto club din lume, si-a prelungit cu inca un an parteneriatul cu producatorul de anvelope Dunlop si constructorul de masini Volkswagen pentru ADAC Formula Masters.

De la debutul parteneriatului in 2008, Volkswagen a oferit motoarele masinilor de curse ADAC iar Dunlop a echipat Dallara-seaters cu anvelope de competitie ce intrunesc cele mai inalte standarde de siguranta in Formula 3.

Presedintele diviziei sport ADAC Herman Toncyk a declarat ca Dunlop si Volkswagen, prin participarea de ani buni in Formula ADAC Masters, sunt un foarte important element in activitatea acestei echipe.

Numai printr-un parteneriat solid putem asigura rampe de lansare pentru tinerele talente precum Nico Rosberg, Sebastian Vettel sau Nico Hulkenberg iar alaturi de partenerii nostri vom continua cat mai mult posibil sa bifam succese dupa succese in ADAC Formula Masters, a mai declarat presedintele Herman Toncyk.

Pe de alta parte, anvelopele Dunlop nu au succes doar la ADAC. In cadrul editiei cu numarul 65 a Salonului Auto de la Frankfurt 2013, Dunlop a anuntat dezvoltarea unei noi anvelope si au prezentat-o direct pe jantele noului concept car Monza al celor de la Opel.

Producerea acestei anvelope, in parteneriat direct cu Opel, s-a desfasurat etapizat, incepand cu primele luni ale acestui an, in asa fel incat dimensiunea de 245/35 R21 sa se armonizeze perfect ca forme cu liniile masinii dar sa si corespunda inaltelor asteptari ale celor de la Opel. Dunlop a creat astfel o anvelopa usoara, cu rezistenta scazuta la rulare care astfel completeaza placerea de a conduce aceasta masina.

Producatorul Dunlop este foarte determinat in a fi parte a noi generatii in dezvoltarea auto iar acest nou proiect vine sa confirme inca odata acest lucru, nu doar prin resursele tehnologice de care dispune dar si prin nivelul inalt atins in ceea ce priveste design-ul vizual.

Dunlop stie sa produca si sa livreze anvelope de inalta performanta si calitate, produse care respecta cererile privind clasele de eficienta impuse la nivel european si care astfel fac din Dunlop o alegere logica pentru acest parteneriat.

Adaugat Joi, 14/11/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>