PIRELLI produce modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

PIRELLI produce modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi !

PIRELLI produce modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi !
PIRELLI produce modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi ! PIRELLI produce modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi ! PIRELLI produce modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi !

Compania Pirelli a proiectat o serie de modele noi de anvelope special dedicate masinilor Audi, anvelope care au fost dezvoltate in asa fel incat sa reduca nivelul de zgomot din interiorul autovehiculului.

Acesta este practic cel mai nou parteneriat din lunga istorie de colaborare tehnica dintre compania italiana producatoare de anvelope premium si cunoscutul producator german de autovehicule.

Va fii totusi o premiera pentru compania cu sediul la Milano prin faptul ca va furniza in echiparea originala anvelope cu sistemul de atenuare a zgomotului dezvoltat de Pirelli.

Acest sistem va atenua zgomotul produs de fiecare roata in momentul rularii, zgomot care este cauzat de aerul care se comprima in anvelope in momentul in care acestea ruleaza pe carosabil iar apoi odata transmis prin axul rotilor se transmite la interior prin suspensii si coloana de directie.

Noul sistem dezvoltat de Pirelli foloseste un burete confectionat din poliuretan in interiorul anvelopei care va absorbi cea mai mare parte a vibratiilor din timpul rularii reducand astfel zgomotul care ajunge in habitaclu. Confortul soferului si al pasagerilor va creste din acest punct de vedere cu pana la 50% facand ca orice calatorie sa fie mult mai placuta.

Testele efectuate pe aceste anvelope echipate cu sistemul de reducere a zgomotului au demonstrat faptul ca restul caracteristicilor nu sunt afectate in niciun fel. 

De altfel, odata cu introducerea noului sistem  in echiparea de serie, Pirelli vine in intampinarea nevoilor consumatorilor finali de a avea automobile cat mai silentioase atat la exterior dar mai cu seama la interior.

Acest lucru raspunde in acelasi timp noilor reglementari  europene cu privire la micsorarea poluarii fonice valabile pentru toti constructorii de masini.

In momentul de fata, modelele de anvelope Pirelli cu sistemul de estompare a zgomotului sunt disponibile in echiparea originala pe variantele sportive ale Audi, respectiv pe Audi RS6 Avant la dimensiunile 285/30ZR21 si Audi RS7 Sportback la dimensiunile 275/30ZR21.

Pentru a face cunoscut faptul ca anvelopele in cauza sunt fabricate cu acest sistem, Pirelli a inscriptionat pe flancurile anvelopelor literele PNCS.

Adaugat Joi, 15/08/2013
Sursa: 24auto.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>