Nokian lanseaza noile modele de anvelope de vara
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Nokian lanseaza noile modele de anvelope de vara

Nokian lanseaza noile modele de anvelope de vara
Nokian lanseaza noile modele de anvelope de vara Nokian lanseaza noile modele de anvelope de vara Nokian lanseaza noile modele de anvelope de vara

Pentru cei mai putin familiarizati cu producatorii de anvelope, Nokian produce anvelope de mai bine de 90 de ani chiar in orasul Nokia. Prin locatia lor geografica data atat de pozitia pe harta cat si de altitudinea la care isi desfasoara activitatea, era normal sa fie printre cei mai redutabili oponenti ai marcilor premium de anvelope de iarna.

Dar, odata cu acumularea experientei in producerea anvelopelor, Nokian si-a dezvoltat pe parcurs si o gama de anvelope de vara. Noile game de anvelope Nokian de vara, eLine, xLine si zLine, s-au bucurat de lansarea ce a avut loc pe circuitul Gotland Ring din Suedia si de “atentia” oferita de masinile puse la dispozitie in acest sens si vorbim de VW Golf, de Audi RS4 si Audi RS5.

Tehnologia folosita la dezvoltarea acestei game, sumele investite si multele ore de munca au permis crearea unor anvelope de top, pentru echipari dintre cele mai diverse, cu indici de viteza ridicati si cu dimensiuni cuprinse intre 15 si 20 de inch.

Nokian a pus un accent foarte mare pe pastrarea controlului masinii in curbe sau la viteze mari, mai ales in conditii de carosabil umed. Astfel, gama de anvelope vara zLine a fost dezvoltata pentru masinile sport, mizand pe indici de viteza W sau Y cu dimensiuni cuprinse intre 16 si 20 inch, gama xLine care vine cu performante ridicate pentru aproape orice tip de masina si avand dimensiuni intre 15 si 17 inch cu indici de viteza de pana la 270 km/h si in final, gama eLine, creata pentru masinile mici, de oras, care pun mare pret pe economia de combustibil.

Prin multitudinea de inovatii aduse, Nokian a dezvoltat niste anvelope care chiar lupta impotriva acvaplanarii cu fiecare bucatica de material inglobata in ele si odata cu acest lucru permit o deplasare cu zgomot de rulare extrem de redus, reusind astfel sa dezvolte modele de top si la anvelopele de vara la fel ca la anvelope iarna.

Noua gama a anvelopelor Nokian vor fii disponibile catre clienti incepand cu primavara anului 2013, oferind performante de top indiferent de conditiile meteo, pentru o mare varietate de autovehicule.

Adaugat Joi, 27/09/2012
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>