Napoca Rally Academy - Numarul 1 in ERC Production Cup !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Napoca Rally Academy - Numarul 1 in ERC Production Cup !

Napoca Rally Academy - Numarul 1 in ERC Production Cup !
Napoca Rally Academy - Numarul 1 in ERC Production Cup !

Etapa cu numarul opt din Campionatul European de Raliuri, Barum Czech Rally Zlin, s-a dovedit a fi foarte dificila pentru pilotii echipei Napoca Rally Academy, mai ales ca acestia au alergat pentru prima oara pe asfaltul din Cehia.

In ciuda tuturor dificultatilor insa, echipa si-a atins obiectivul propus, acela de a ramane pe prima pozitie in clasamentul general pe echipe in cadrul grupei ERC Production Cup. Astfel, Marco Tempestini a acumulat 18 puncte in ciuda faptului ca Simone Tempestini a fost nevoit sa abandoneze din cauza problemelor tehnice. Un lucru foarte important este faptul ca NapocaRallyAcademy va participa si in etapele urmatoare din Polonia si Croatia.

La finalul celor doua zile de raliu, cei de la Napoca nu au pierdut decat 8 puncte in duelul pentru prima pozitie cu cei de la Renault. Marco Tempestini a declarat dupa intrecere ca in ambele zile de concurs la Barum Czech Rally Zlin a plouat, anvelopele alese jucand un rol foarte important in economia intregii curse iar sarcina lor a fost cu atat mai dificila intrucat erau la prima participare pe asfaltul cehesc.

O alta problema cu care Marco Tempestini s-a confruntat in Cehia, a fost faptul ca Lucio Baggio, copilotul echipei NapocaRallyAcademy, nu a putut tine ritmul cursei din cauza problemelor cu vocea. Echipajul a facut totusi doua treceri prin probe in recunoastere, lucru care i-a ajutat sa termine etapa pe locul 10 in clasamentul ERC si totodata sa adune puncte pretioase pentru echipa.

Pe de alta parte, Simone Tempestini a reusit sa mai acumuleze experienta odata cu participarea din Cehia. Mezinul echipei Napoca s-a dovedit mai rapid in prima zi decat Marco Tempestini si probabil ar fii obtinut un rezultat mai bun la final daca nu ar fii intampinat probleme la cutia de viteze, probleme care pana la urma l-au silit sa abandoneze. Dupa intrecere, acesta s-a declarat extrem de incantat de aceasta etapa desi i-a fost greu sa mentina ritmul constant in confruntarea cu pilotii locali.

Simone Tempestini  a mai subliniat si importanta participarii la cat mai multe etape din acest an pentru dobandirea experientei pe suprafete cat mai variate, lucru necesar pentru ca echipa sa creasca din ce in ce mai mult de la o etapa la alta. Altfel, singurul sau regret exprimat in legatura cu etapa din Cehia a fost ca nu a reusit sa adune punctele atat de necesare in consolidarea pozitiei de lider in ERC Production Cup.

Pentru echipa Napoca Rally Academy, principalul obiectiv este mentinerea pe prima pozitie in clasamentul general ERC pana la sfarsitul sezonului, avand in acest moment, dupa etapa din Cehia, un avans de 80 de puncte in fata urmaritorilor de la Renault Sport. Mai mult chiar, pilotii spera ca la sfarsitul acestui sezon sa obtina primul titlu la echipe in cadrul grupei ERC Production Cup.

Urmeaza etapa din Polonia, programata intre 13 si 15 septembrie unde echipa Napoca Rally Academy va fii reprezentata de Simone Tempestini si Dorin Pulpea, pentru ca in intervalul 26-28 septembrie, in cadrul Raliului Croatiei, la linia de start sa se prezinte echipajele formate din Bogdan Marisca-Sebastian Itu, Simone Tempestini-Dorin Pulpea si Marco Tempestini-Lucio Baggio.

Adaugat Miercuri, 04/09/2013
Sursa: amsonline.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>