Michelin lanseaza anvelopa ecologica Energy Saver+
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Michelin lanseaza anvelopa ecologica Energy Saver+

Michelin lanseaza anvelopa ecologica Energy Saver+

Odata cu acest model pentru echiparea pe timp de vara, Michelin a dezvoltat un pneu cu o rezistenta mai mica la rulare care prin continutul sau de polimeri aflati in stratul de rulare contribuie foarte mult la reducerea consumului de energie. Modelul de anvelope Michelin Energy Saver +, prin noua tehnologie Eco’N'Grip si noile ingrediente de top utilizate in componenta anvelopei, reduc la minim caldura care se acumuleaza in timpul rularii.

Conform spuselor dezvoltatorilor acestei anvelope, cei care vor alege sa isi echipeze vehiculele cu modelul Energy Saver+ vor putea face o economie de pana la 60 de litri de combustibil pe toata durata de utilizare a acestora. Odata cu acest aspect se obtine si o reducere a emisiilor de dioxid de carbon cu pana la 3g/km.

Un exemplu de rezultat pozitiv obtinut de noul model esta ca in comparatie cu cel vechi, la dimensiunea de 16 inch, amprenta la sol este cu 10% mai mare garantand astfel o aderenta  mai buna. Noile etichete dovedesc calitatea exceptionala a acestui model prin calificativul A la franarea pe carosabil umed si calificativul B pentru rezistenta la rulare. De asemenea, si nivelul de zgomot la rulare are unul dintre cele mai joase nivele.

Nu trebuie uitat nici aspectul longevitatii care conform traditiei Michelin, este de luat in seama in alegerea unei anvelope. Cu siguranta Michelin va surprinde inca odata cu acest nou model de anvelope vara prin tehnicile sale de economisire a combustibilului, a performatelor ridicate si a sigurantei in deplasare.

Gama Energy Saver+ acopera peste 50 de tipodimensiuni cu diametre curpinse intre 14 si 16 inchi, asa incat foarte multi dintre noi ne vom putea bucura de beneficiile noilor anvelope Michelin.

Adaugat Luni, 26/11/2012
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>