MICHELIN lanseaza o noua anvelopa de iarna - Michelin Alpin A5 !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

MICHELIN lanseaza o noua anvelopa de iarna - Michelin Alpin A5 !

MICHELIN lanseaza o noua anvelopa de iarna - Michelin Alpin A5 !
MICHELIN lanseaza o noua anvelopa de iarna - Michelin Alpin A5 ! MICHELIN lanseaza o noua anvelopa de iarna - Michelin Alpin A5 !

In acest an a fost lansata noua anvelopa de iarna Michelin Alpin A5 care aduce multe imbunatatiri fata de modelul precedent. Alpin A5 a intrat in productie pentru 27 dimensiuni  incepand cu 195/65 R15 pana la 225/55 R17, in timp ce pentru dimensiunile mai mari de anvelope este disponibil incontinuare modelul Michelin Pilot Alpin 4.

Michelin a investit foarte mult timp si resurse materiale in studiul accidentelor intamplate pe sosele iarna. Expertii Michelin au ajuns la concluzia ca accidentele din sezonul rece se produc in 58% din cazuri pe uscat, 35% pe teren umed si doar 7% pe drumuri acoperite cu zapada.

Datorita unor serii de noi tehnologii noul Michelin Alpin A5 este imbunatatit fata de modelul predecesor de anvelope iarna Michelin  Alpin A4. Noua tehnologie ofera acestor anvelope o suprafata de rulare care are cu 17% mai multa aderenta decat Alpin A4 atat pe teren uscat  cat si pe teren umed.

Ca si anvelopa de iarna Alpin A5 are cu 16% mai multe caneluri decat predecesorul sau pentru a imbunatati aderenta pe sosele acoperite de zapada.

O aderenta sporita este data in general de un cauciuc mai moale, dar datorita tehnologiei "Stabiligrip" acestea ofera si o stabilitate sporita pe carosabil.

Ca o premiera Michelin a adaugat in aceste anvelope elastomeri  speciali pe baza de ulei de floarea soarelui ceea ce permite folosirea unui procent mai mare de siliciu, acest lucru face ca aceste anvelope sa se comporte foarte bine la temperature mult mai scazute decat Alpin A4 dar raman suficient de rezitente pentru a face fata si la temperaturi ridicate.

Noul model de anvelope Michelin Alpin A5 a fost testat pe mai multe masini de la monovolume pana la masini cum ar fi BMW Seria 3 GT. Anvelopele s-au comportat impecabil atat pe drumuri uscate cat si pe cele umede. 

In aceleasi conditii dar la temperature pozitive (+7 grade) aceste anvelope s-au comportat mai mult ca o anvelopa de vara decat ca una de iarna. Michelin recomanda folosirea anvelopelor de iarna doar pentru sezonul rece !

Adaugat Joi, 14/08/2014
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>