MICHELIN Pilot Sport 4 - Cea mai noua anvelopa lansata in vara anului 2016 de catre Michelin!
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

MICHELIN Pilot Sport 4 - Cea mai noua anvelopa lansata in vara anului 2016 de catre Michelin!

MICHELIN Pilot Sport 4 - Cea mai noua anvelopa lansata in vara anului 2016 de catre Michelin!
MICHELIN Pilot Sport 4 - Cea mai noua anvelopa lansata in vara anului 2016 de catre Michelin! MICHELIN Pilot Sport 4 - Cea mai noua anvelopa lansata in vara anului 2016 de catre Michelin! MICHELIN Pilot Sport 4 - Cea mai noua anvelopa lansata in vara anului 2016 de catre Michelin!

Pentru vara anului 2016, Michelin a lansat pe piața românească o nouă anvelopă sport, MICHELIN Pilot Sport 4, concepută pentru vehicule premium și vehicule sportive de serie. Noua anvelopă oferă performanțe remarcabile, cu un înalt nivel de siguranţă și o manevrabilitate excelentă pe suprafeţe umede și uscate, la viteze ridicate.

Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport 4 este concepută să răspundă așteptărilor exigente ale clienţilor care nu sunt dispuși să facă niciun fel de compromis și care își doresc să se bucure de  experiența  șofatului, în condiții de  manevrabilitate  și  control  excelente.

MICHELIN  Pilot  Sport 4 este o anvelopă de top în ceea ce privește manevrabilitatea și siguranţa pentru această clasă datorită tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor.

Nr. 1 în manevrabilitatea pe carosabil uscat

Nr. 1 în frânarea pe carosabil uscat şi umed

Noua anvelopă de vară MICHELIN Pilot Sport 4 constituie un exemplu excelent al implementării strategiei MICHELIN  Total Performance care  presupune  utilizarea  de  inovaţii  și tehnologii avansate pentru optimizarea simultană a mai multor caracteristici  de  performanţă  (de  exemplu,  manevrabilitatea pentru anvelope sportive). Anvelopa permite maximizarea mai multor caracteristici de performanţă, inclusiv rezistenţa la uzură, tracţiunea și economia de carburant, rezultatul fiind o deplasare în condiții de confort și siguranță. 

Noua  anvelopă  de  vară MICHELIN  Pilot  Sport 4 asigură o manevrabilitate  excelentă  pe suprafețe  uscate  pentru  această  clasă. Aceste  performanțe  au  fost posibile  prin  utilizarea tehnologiei Dynamic Response. Soluţia are la bază un strat suplimentar adăugat la carcasă, cu corduri rezistente din aramidă și nylon. Tehnologia permite anvelopei să reziste acțiunii forței centripete și să mențină stabilitatea suprafeței de contact la viteze mari, asigurând o tracţiune și o manevrabilitate optime.

Împrumutată din sporturile cu motor, această tehnologie a fost utilizată pentru prima dată la anvelopele MICHELIN Pilot Super Sport și MICHELIN Pilot Sport Cup 2, două anvelope sportive concepute pentru mașini foarte puternice. Anvelopa MICHELIN  Pilot  Sport 4 utilizează această soluţie din două motive:

►Creșterea puterii mașinii, în special pentru mașinile care pot rula la viteze foarte mari,

►Anvelopa înlocuieşte MICHELIN Pilot Super Sport și va fi fabricată în mai multe dimensiuni pentru mașini puternice.

O a doua caracteristică care permite anvelopei să asigure o ținută de drum optimizată o constituie noul profil al benzii de rulare, bazat pe anvelopele de curse care echipează mașinile pentru Formula E:

  • ·Profil cu 10% mai masiv datorită unei cantități mai mari de cauciuc aflată în contact cu solul în zona suprafeței de contact. Astfel, profilul anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4 se aseamănă foarte mult cu cel al unei anvelope de curse,
  • ·Bandă de rulare mai rigidă care permite anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4 să menţină o stabilitate mai mare a suprafeței de contact, în special la manevrele executate la viteze mari.

Una dintre priorităţile Grupului Michelin, siguranța, a constituit un element central în dezvoltarea noii anvelope de vară MICHELIN Pilot Sport 4.

Elastomerii funcționali de nouă generație au fost adăugați la compușii din cauciuc ai anvelopei MICHELIN Pilot Sport 4, pentru a crește eficienţa la frânare și tracţiune. Aceştia sunt capabili să se adapteze la forma carosabilului, asigurând o aderență maximă pe carosabil umed. Canalele longitudinale adânci elimină eficient apa din zona suprafeței de contact, reducând semnificativ riscul de acvaplanare.

Design sportiv unic

Caracteristica unică a anvelopei de vară MICHELIN  Pilot  Sport 4 o  constituie designul flancului. Tehnologia inovatoare Premium Touch oferă marcajelor de pe flancul exterior un aspect catifelat. Această tehnologie a fost utilizată pentru prima dată la anvelopele MICHELIN Pilot Sport Cup 2 utilizate pe pistă. Toate  anvelopele MICHELIN Pilot Sport 4 sunt prevăzute cu protecţii în zona jantei care:

►Protejează flancul împotriva abraziunii,

►Joacă un rol estetic, oferind anvelopei un aspect mai atractiv.

Mai multe detalii puteti afla intrand pe site-ul oficial al Michelin Romania...

Adaugat Vineri, 15/04/2016
Sursa: michelin.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>