Jeep Wrangler Unlimited tuning - apocaliptic sau risipa de bani ?
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Jeep Wrangler Unlimited tuning - apocaliptic sau risipa de bani ?

Jeep Wrangler Unlimited tuning - apocaliptic sau risipa de bani ?
Jeep Wrangler Unlimited tuning - apocaliptic sau risipa de bani ? Jeep Wrangler Unlimited tuning - apocaliptic sau risipa de bani ? Jeep Wrangler Unlimited tuning - apocaliptic sau risipa de bani ?

De vina pentru noul look sunt cei de la STARWOOD MOTORS care au modificat un Jeep Wrangler Unlimited intr-o masina pregatita parca pentru a infrunta sfarsitul lumii. Se stie ca cei de la Jeep au lasat cateva portite modelului Wrangler pentru modificari si personalizari exterioare, dar acum nu vorbim doar de inca o experienta pe o masina off road ci mai degraba de o adevarata opera de arta. Cat despre pret...si acesta  este pe masura, mai exact 109.888 dolari.

Pentru aceasta suma, lista de dotari e lunga, foarte lunga... Mentionam la exterior un set nou de anvelope si jante unicat, un bodykit din Kevlar - material cu o rezistenta deosebita folosit in industria de armament la fabricarea vestelor antiglont, si un interior echipat cu scaune sport cu un design deosebit, imbracate in piele Ferrari F1 Daytona.

Tot la interior s-a montat un performant sistem audio de la Kenwood, portiere si plafon in cel mai pur stil safari, un enorm suport pentru roata de rezerva si un roll-cage de la Poison Spyder pentru cei care cred ca s-ar putea rasturna cu acest Goliath al masinilor 4x4.

In deplasarile sale prin lume, costisitorul gigant se va folosi de un set de jante unicat de 22 de inci, pe care s-au montat anvelope off road 37x13,5R22 de la Nitto modelul Mud Grappler Extreme Terrain care fac echipa cu suspensiile off-road racing de la KING.

Singura necunoscuta este faptul ca dezvoltatorii acestui proiect nu au specificat nimic despre performantele masinii. Asa ca se poate presupune numai ca motorul cu arhitectura V6 de 3,6 litri a ramas neschimbat si ca produce in continuare 285 de cai putere si un cuplu maxim de 353 Nm, cuplat la cutia de viteze automata cu cinci rapoarte.

Adaugat Marti, 18/06/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>