Jante OZ X5B - Model nou lansat de OZ Tech Lab
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Jante OZ X5B - Model nou lansat de OZ Tech Lab

Jante OZ X5B - Model nou lansat de OZ Tech Lab
Jante OZ X5B - Model nou lansat de OZ Tech Lab Jante OZ X5B - Model nou lansat de OZ Tech Lab

Noul model de jante OZ X5B a luat nastere in urma unei fuziuni dintre stil si tehnologie. Astfel, OZ ramane fidel liniei X-Line care ofera masinii dvs o multime de idei de personalizare prin modelele puse deja la dispozitie, subliniind intr-un mod foarte elegant caracterul soferului si al masinii deopotriva. Cu un design sportiv si totodata deschis in fata noilor tendinte, OZ X5B este disponibil cu diametre cuprinse intre 16 si 19 toli.

X-Line X5B, dezvoltata de inginerii de la OZ Tech Lab, este o janta turnata monobloc in ALSI7 Mg si promite sa ofere un inalt nivel de elasticitate si rezistenta in timp, altfel regula de baza a tuturor modelelor concepute de OZ de-a lungul timpului. Denumirea nu a fost aleasa intamplator, fiind folosit un acronim care-i descrie cel mai bine trasaturile specifice: X de la X-Line si 5B de la faptul ca are 5 spite duble.

Ca orice alt produs OZ, noul model X5B a primit certificarea TUV in urma unor standarde de siguranta mult mai severe decat cele aplicate de OZ in mod obisnuit, chiar daca forurile competente nu le cer in mod obligatoriu.

Finisarea de inalta clasa a acestei jante, grafit mat-diamond cut, ofera privitorului un joc spectaculos de lumini si umbre care se asorteaza de minune cu masinile clasei medii precum VW Golf, BMW seriile 1 si 3, Audi A4, Mercedes clasele Asi B, dar si al altor modele cel putin la fel de dinamice.

Pentru cei mai pretentiosi, X5B cu interiorul sau concav poate fii o alegere perfecta mai ales la diametre mari, in situatia in care masinile gen Mercedes sau BMW au nevoie de jante diferite intre fata si spate.

OZ X5B vin cu un avantaj oferit posesorilor de masini BMW datorita BMW OEM Cap ready care permite inlocuirea capacului central al jantei OZ cu capacele originale ale jantelor de BMW.

Noul model de jante aliaj OZ X-Line X5B este disponibil pe dimensiunile: 7x16”, 7,5x17”, 8x18”, 8x19” si 9x19”.

Adaugat Joi, 11/07/2013
Sursa: ozracing.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>