Michelin CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S!
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Michelin CROSSCLIMATE este prima Anvelopa de Vara cu Fulg de zapada si M+S!

Michelin CROSSCLIMATE este prima Anvelopa de Vara cu Fulg de zapada si M+S!
Michelin CROSSCLIMATE este prima Anvelopa de Vara cu Fulg de zapada si M+S! Michelin CROSSCLIMATE este prima Anvelopa de Vara cu Fulg de zapada si M+S! Michelin CROSSCLIMATE este prima Anvelopa de Vara cu Fulg de zapada si M+S! Michelin CROSSCLIMATE este prima Anvelopa de Vara cu Fulg de zapada si M+S!

Michelin CrossClimate este prima anvelopa de vara omologata si pentru utilizarea pe timpul iernii. Deja cei de la Michelin au ajuns la a doua generatie, anul acesta fiind lansat si modelul Michelin CrossClimate +, ocazie cu care performantele vechiului model au fost imbunatatite.

Despre noul model de Michelin CrossClimate + am putea spune multe insa, pe scurt, lucrurile stau cam asa:
-Franeaza ca o anvelopa de vara pe suprafete uscate;
-Are aderenta excelenta pe suprafete umede in conditii de vara si de iarna;
-Este omologata si pentru iarna;
-Dureaza cu 25% mai mult decat media anvelopelor PREMIUM All Season !

Datorita unui studiu de piata amanuntit, Michelin a identificat un segment de piata care considera ca schimbatul de anvelope de vara cu anvelope de iarna este un inconvenient deoarece nu au timp sau spatiu de depozitare.

Pentru acest segment Michelin a creat anvelopa Michelin CrossClimate, anvelopa care are caracteristici revolutionare.

Michelin CrossClimate poate fi folosit atat ca anvelopa de vara cat si ca anvelopa de iarna imbinand caracteristicile celor doua tipuri de anvelope.

Anvelopele CrossClimate nu sunt anvelope allseason, ci un nou tip de anvelope de vara care pot fi utilizate si iarna fara nici o problema, satisfacand toate standardele in domeniu.

Conform declaratiilor reprezentantilor Michelin, CrossClimate este rezultatul fuziunii dintre tehnologia de productie a anvelopelor de vara si tehnologia de productie a anvelopelor de iarna desi pana acum aceasta fuziune parea imposibila.

CrossClimate a fost testata la temperaturi intre -30° si +40°. Datorita acestui fapt Michelin CROSSCLIMATE are caracteristicile unei anvelope de vara care poate fi incadrata in clasele A sau B de performanta la franare, dar este omologata si pentru utilizarea pe timpul iernii avand marcajul aferent pe talonul anvelopei, Fulg de zapada si M+S.

Michelin CrossClimate si CrosClimate+ este in portofoliul si in oferta Michelin alaturi de produsele actuale de vara si de iarna.

In ceea ce priveste pretul, acesta este situat intre cel al unei anvelope de vara si cel al unei anvelope de iarna.

In viitorul apropiat gama de dimensiuni a Michelin CrossClimate va fi marita si va include segmentul de piata pentru SUV si 4x4.

Adaugat Luni, 06/11/2017
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> PROMOTII ANVELOPE SI JANTE <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ IN BUCURESTI <>