Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S!
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S!

Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S!
Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S! Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S! Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S! Inovatie MAJORA Michelin - CROSSCLIMATE este prima anvelopa de vara cu Fulg de zapada si M+S!

Michelin a lansat un nou tip de anvelope, acestea poarta denumirea de CrossClimate si este prima anvelopa de vara care este omologata pentru utilizarea si pe timpul iernii.

Datorita unui studiu de piata amanuntit, Michelin a identificat un segment de piata care considera ca schimbatul de anvelope de vara cu anvelope de iarna este un inconvenient deoarece nu au timp sau spatiu de depozitare.

Pentru acest segment Michelin a venit cu aceasta inovatie , Michelin CrossClimate, care are caracteristici revolutionare.

Michelin CrossClimate poate fi folosit atat ca anvelopa de vara cat si ca anvelopa de iarna imbinand caracteristicile celor doua tipuri de anvelope.

Anvelopele CrossClimate nu sunt anvelope allseason, ci un nou tip de anvelope de vara care pot fi utilizate si iarna fara nici o problema, satisfacand toate standardele in domeniu.

Conform declaratiilor reprezentantilor Michelin, CrossClimate este rezultatul fuziunii dintre tehnologia de productie a anvelopelor de vara si tehnologia de productie a anvelopelor de iarna desi pana acum aceasta fuziune parea imposibila.

CrossClimate a fost testata la temperaturi intre -30° si +40°. Datorita acestui fapt Michelin CROSSCLIMATE are caracteristicile unei anvelope de vara care poate fi incadrata in clasa A de performanta la franare, dar este omologata si pentru utilizarea pe timpul iernii avand marcajul aferent pe talonul anvelopei, Fulg de zapada si M+S.

Michelin CrossClimate va intra in portofoliul si in oferta Michelin alaturi de produsele actuale de vara si de iarna.

In ceea ce priveste pretul, acesta este situat intre cel al unei anvelope de vara si cel al unei anvelope de iarna.

Aceste anvelope vor fi disponibile pentru inceput pentru dimnsiunile cuprinse intre 15"-17", cu indici de viteza intre T si W.

In viitorul apropiat gama de dimensiuni a Michelin CrossClimate va fi marita si va include segmentul de piata pentru SUV si 4x4. Mai multe detalii despre Michelin CrossClimate...

Adaugat Miercuri, 28/09/2016
Sursa: automarket.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>