Honda CR-V 1.6 i-DTEC - Versiune noua lansata la SAB & Accesorii 2013 !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Honda CR-V 1.6 i-DTEC - Versiune noua lansata la SAB & Accesorii 2013 !

Honda CR-V 1.6 i-DTEC - Versiune noua lansata la SAB & Accesorii 2013 !
Honda CR-V 1.6 i-DTEC - Versiune noua lansata la SAB & Accesorii 2013 ! Honda CR-V 1.6 i-DTEC - Versiune noua lansata la SAB & Accesorii 2013 ! Honda CR-V 1.6 i-DTEC - Versiune noua lansata la SAB & Accesorii 2013 !

Una din noutatile de anul acesta din cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2013 este lansarea oficiala a noii versiuni Honda CR-V 1.6 i-DTEC, care conform specificatiilor tehnice se lauda cu un consum mediu de numai 4,5 litri/100 km.

Disponibil chiar din aceasta luna, noul diesel 1.6 i-DTEC este primul din seria propulsoarelor Earth Dreams si pune la dispozitie o putere de 120 CP la un cuplu maxim de 300 Nm.

Noua versiune CR-V este disponibila doar cu tractiune fata si se adreseaza in mod special familiilor care doresc un SUV care nu solicita foarte mult bugetul in privinta costurilor de intretinere si de asemenea nu consuma mult combustibil. De altfel, consumul mediu anuntat este de 4,5 litri/100 km iar emisiile de CO2 de doar 119 g/km.

Pentru piata din Romania, noua versiune Honda CR-V va fii disponibila incepand cu 21690 de euro fara TVA pentru nivelul de echipare Confort.

Tot in cadrul Salonului, oficialii Honda au anuntat deschiderea in zona Pipera a unui nou dealer operat independent, Honda Nord. Acesta isi va deschide portile in luna noiembrie si va comercializa in exclusivitate motociclete si automobile Honda, accesorii si piese de schimb.

Va asigura de asemenea si servicii de diagnoza, constatari rapide, intretinere si reparatii mecanice si electrice, servicii de tinichigerie si vopsitorie si o statie ITP.

Incepand cu luna octombrie, Honda ofera prin intermediul retelei de dealeri, garantie de 5 ani sau 160000 de km. Aceasta garantie este valabila pentru toate masinile noi vandute de Honda Trading Romania de la data de 1 octombrie 2013. Contra cost se poate obtine o extindere a perioadei de garantie cu pana la 24 de luni si pentru automobilele Honda rulate.

Pentru perioada 1 octombrie - 31 Decembrie, Honda a pregatit o campanie in cadrul careia fiecare masina Honda comercializata va primi cadou un set de anvelope iarna Bridgestone sau Pirelli. Aceasta campanie se va cumula atat cu campaniile de pret in cadrul ofertelor speciale cat si cu Programul Honda Garantie Extinsa.

 

Adaugat Sambata, 19/10/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>