Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance - anvelope de inalta performanta
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance - anvelope de inalta performanta

Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance - anvelope de inalta performanta
Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance - anvelope de inalta performanta Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance - anvelope de inalta performanta

Cel mai nou produs Goodyear, anvelopa EfficientGrip Performance, a fost conceputa pentru a tine seama de doua mari aspecte: imbunatatirea controlulului atat pe carosabilul umed cat si pe cel uscat si o aderenta mai mare a anvelopelor pentru manevrabilitate sporita si distanta mai mica de franare. Aceste aspecte sunt puse in valoare de nervurile circumferentiale continue precum si tehnologia ActiveBreaking de la Goodyear.

Noua anvelopa, care a fost expusa la Salonul International Auto de la Geneva din acest an si care se afla in plin proces de lansare de-a lungul intregii regiuni Europa, Orientul Mijlociu si Africa, are deja unele din cele mai inalte grade de pe noua eticheta UE pentru anvelope, ce pot fi intalnite la ora actuala pe piata, obtinand un grad A la aderenta pe carosabil umed si B la rezistenta la rulare.

Principalele caracteristici ale noului model de anvelope Goodyear EfficientGrip Performance:

Noua tehnologie CoolCushion Layer 2, componenta de baza a straturilor reci, creste randamentul energetic obtinandu-se un consum mai mic de combustibil si o rezistenta mai mica la rulare.

Tehnologia WearControl ofera aderenta optima pe suprafete ude si echilibreaza rezistenta la rulare pe toata perioada de utilizare a sa, aspecte care contribuie la un consum mai mic de combustibil si distante mai mici de franare pentru aceste anvelope vara.

Tehnologia ActiveBreaking aduce in cadrul benzii de rulare un bloc de profil inovator, tridimensional, care la contactul cu carosabilul permite o crestere a coeficientului de franare. Beneficiul principal, distanta de franare mai mica pe carosabile ude si uscate.

Anvelopa EfficientGrip Performance a obtinut rezultate puternice in testele din revistele de specialitate.
Cele doua reviste de profil auto din Germania, Auto Zeitung si ADAC Motowelt, au plasat anvelopa EfficientGrip Performance pe locul doi. ADAC Motowelt a oferit anvelopei calificativul „Buna“, cel mai inalt calificativ al sau, in timp ce publicatia Auto Zeitung a oferit noului produs calificativul „Recomandata“, din nou un calificativ de top.

“Foarte recomandata” este calificativul obtinut si din partea ACE Lenkrad/GTU care confirma rezultatele de top obtinute la teste, plasand noua anvelopa de la Goodyear pe un solid loc trei.

“Aceste rezultate sunt o recunoastere a strategiei noastre de a livra unele din cele mai bune anvelope de pe piata”, a spus Hugues Despres, Brand Director la Goodyear EMEA. “Strategia noastra de a castiga cursa etichetarii si de a livra un set solid de produse care nu numai ca intalnesc toate cerintele noii scheme de etichetare europene, dar si ale celor 15 criterii care stau la baza testelor realizate de revistele de specialitate, precum si a celor peste 50 de criterii interne devenite deja testament pentru capacitatea noastra de a dezvolta produse cu o anumita inginierie si un nivel tehnologic ridicat. Si tocmai in aceasta sta succesul nostru pentru mai departe, pentru 2014 si chiar dincolo de acest an.”

Adaugat Vineri, 12/04/2013
Sursa: goodyear.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>