Goodyear-Dunlop - Echipeaza cu anvelope MINI Paceman John Cooper Works !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Goodyear-Dunlop - Echipeaza cu anvelope MINI Paceman John Cooper Works !

Goodyear-Dunlop - Echipeaza cu anvelope MINI Paceman John Cooper Works !
Goodyear-Dunlop - Echipeaza cu anvelope MINI Paceman John Cooper Works ! Goodyear-Dunlop - Echipeaza cu anvelope MINI Paceman John Cooper Works !

Pentru lansarea noului MINI Paceman John Cooper Works la Bucuresti, s-a organizat un eveniment special cu caracter sportiv la care au luat parte 14 modele de MINI  echipate de Goodyear Dunlop Tires Romania cu anvelope de inalta si ultra inalta performanta. De altfel, cunoscutul producator de anvelope va fii prezent in echiparea de seria a acestor noi modele MINI.

Evenimentul a dorit sa sublinieze atat caracterul sportiv al lansarii in sine cat si aducerea cat mai aproape de zilele noastre a istoriei pe care Mini a scris-o de-a lungul istoriei in echipa cu Dunlop.

La debutul oficial al lui MINI Paceman John Cooper Works pe piata auto din Romania au participat 14 masini din noua gama, din care 8 echipate cu anvelope Dunlop SP Sport 01 Runflat la dimensiunea 205/45R17 84W cu protectie suplimentare a jantei, 4 echipate cu cele mai noi anvelope Goodyear, respectiv modelul Efficient Grip la dimensiunea 225/45R18 91Y si 2 masini care au pastrat echiparea originala din fabrica. Clientii si fanii marcii MINI au avut astfel ocazia sa testeze ei insisi performantele noilor anvelope Goodyear si Dunlop.

Cu aceasta ocazie s-a celebrat si succesul inregistrat pe piata externa cu cele mai noi modele de anvelope ale sale, Dunlop Sport BluResponse si Goodyear EfficientGrip Performance, succes pus in valoare de acordul semnat intre BMW Automobile Bavaria si Goodyear-Dunlop Tires Romania.

De altfel, producatorul de anvelope Goodyear se mandreste cu titulatura de cel mai bun furnizor pe partea normelor de etichetare europeana avand cele mai multe dimensiuni inregistrate cu rezultate excelente si de asemenea avand cele mai bune rezultate si in testele de profil efectuate de institutii sau organizatii private dar si de reviste de gen.

S-a dovedit practic faptul ca noile anvelope de vara de la Goodyear-Dunlop au atins cea mai inalta pozitie la aderenta pe teren umed, clasa A, pentru un numar foarte mare de dimensiuni din portofoliu si clasa B pentru rezistenta la rulare.

Pe piata internationala, Dunlop a fost marca aleasa pentru anvelope de prima echipare a modelului MINI John Cooper Works Hatch R56. Anvelopele sunt bineinteles RunOnFlat si au protectie suplimentara pentru jante.

Adaugat Joi, 27/06/2013
Sursa: tireportal.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>