Anvelope Dunlop BluResponse - Nou model de inalta performanta
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope Dunlop BluResponse - Nou model de inalta performanta

Anvelope Dunlop BluResponse - Nou model de inalta performanta
Anvelope Dunlop BluResponse - Nou model de inalta performanta Anvelope Dunlop BluResponse - Nou model de inalta performanta

High performance eco touring - aceasta este deviza sub care Dunlop lanseaza dupa mai mult de un secol noua gama de anvelope de inalta performanta Dunlop BluResponse bazata pe eficienta in consumul de combustibil. Noul produs, destinat gamei de turisme de familie, a fost conceput pentru un randament ridicat in ceea ce priveste numarul de kilometri efectuati, sa asigure o aderenta sporita la rulare si sa ajute la economisirea de carburant.

Cu toate aceste criterii preluate din cursele de masini, noul model de anvelope Dunlop BluResponse vine cu o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste compozitia sa, oferind performante ridicate in ceea ce priveste aderenta si franarea pe teren umed.

TÜV SUD, organism de testare independent, a demonstrat prin testele sale ca aceste anvelope vara Dunlop BluResponse au o capacitate de franare excelenta reusind sa opreasca cu 3 metri mai repede decat alte anvelope premium aflate in test dar si o manevrabilitate crescuta pe suprafetele ude, dovedind ca este mai rapida cu 3%. S-a testat de asemenea si rezistenta la inaintare care s-a dovedit cu 30% mai buna decat la modelul anterior, Dunlop Sport FastResponse.

Strategia celor de la Dunlop este de a produce acest model de anvelopa pe o paleta cat mai larga de dimensiuni asa incat un numar foarte mare de autovehicule vor putea fi echipate cu acest nou model. Noua anvelopa Dunlop BluResponse va fi disponibila pe diametre intre 14 si 17 inch in peste 50 de dimensiuni.

Adaugat Luni, 04/02/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>